Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на VARNA

«34567891011»

В БСП уверени: Създадена е предизборна ситуация
2017-11-18 15:55:22
Коментар: 125 годишна РЕПРЕСИВНА партия! Подобна измет няма място в парламента!
Марешки напуска пленарната зала на Парламента
2017-11-18 15:51:33
Коментар: Ние, че сме "дебили", дебили сме! Ако не бяхме такива Курвелия Нинова и групата и нямаше да са в парламента! Те хубаво го напуснаха , но не трябваше да се връщат! Дано следващото напускане да е по-скоро и завинаги! Винаги съм се чудела, що за хора са тези, които гласуват за тях?! Едва ли са повечето са такива като мен, които знаят що е социализъм, помнят режима на тока и купонната система, чакането на опашка от 4.00 сутринта за мляко, за да си нахраниш детето! Нима забравихте всичко това?! Дали "другарите" са живели като нас!!!!!!!!!!!! Тази партия трябваше да бъде забранена още 1989г., само че за съжаление и тогава властта беше в комунистите!
Роми вадят медицински, след като МВР дири изнасилвача от „Струга" в Каменар
2017-08-09 16:16:02
Коментар: Циганите само от бой разбират /разбира се изключвам тези, които с честен труд изкарват прехраната си - има и такива/!На всички ни писна да хрантутим лентяи и престъпници! За тях няма закони! Те могат да правят каквото си искат - да крадат, да лъжат, да изнасилват, да пребиват до смърт и то безнаказано! Съвсем безнаказано! Защото ако бъдат наказани им се нарушават правата. Защо ли преди време даже им дадоха пари, за да се завърнат от Франция като толкова ги е грижа за правата им!? Я тези на Запад да ги приютят, за да бъдат защитени правата им! А държавата, в която живеем къде е? Къде са управляващите?! Ами няма ги, защото на избори разчитат точно на циганите! Така че ако искаме нещо да се оправи трябва да тръгнем отгоре надолу. Ама и ние какви сме?! Къде бяхме всички, когато хората в Асеновград и Бяла протестираха???!!! Защо не ги подкрепихме?! Иначе много ни бива да си чешем езиците! Ами такъв народ такава участ заслужава! даже и това му е много! И по-зле да стане пак ще търпи, защото носим робски душици, а се бием в гърдите, че сме потомци на Левски и Ботев! Ако Левски беше жив щеше отново да създава революционни комитети!
Гледат мярката на агресивния шведски турист
2017-06-08 11:02:25
Коментар: Трябва да бъде осъден!!! Не може всеки олигофрен, който влезе в страната ни да си прави каквото поиска, както е на практика! Разбира се, тъй като нямаме правосъдие не вярвам това да стане. Виж, ако бях аз досега да са ме осъдили!
Осъдиха Община Варна заради спукана гума в улична дупка
2017-05-23 18:18:39
Коментар: Ами то във Варна дупка до дупка, коя от коя по дълбоки. За съжаление, когато идва кола срещу теб, не винаги можеш да ги избегнеш! Иначе данъци какви ли не, винетки и т.н ..............

«34567891011»

VIP
Продавам Ривотрил
Продавам Ривотрил 2 мг на Галеника 30.бр.В опаковка ЦЕНА 20лв....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook