Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на VARNA

«2345678910»

Масов бой между български граждани в Гърция
2018-05-08 12:24:16
Коментар: Какви български граждани! Хайде стига! Това със сигурност са били български цигани! И защо журналистите не пишат български цигани?!
САЩ с убийствени критики към България за нарушения на правата на човека
2018-04-23 16:48:56
Коментар: Тъпите американци да гледат себе си! "насилието на мнозинството от обществото срещу етническите малцинства"! Хайде бе! Че това малцинство са циганите. Те са най-облагодетелствани от държавата! И всичко за наша сметка! Зулумите в Европа също са от цигани. Ами тук?! Крадат, бият, убиват. Е, и какво?! Защо ли не направим с американците замяна - цигани за мексиканци!
Д-р Димитров изпразнил пълнител по крадеца, не е имало неизбежна отбрана
2018-03-06 23:11:09
Коментар: Дали е в къщата му или в гаража няма значение! Циганинът е влязъл в чужда собственост с явното намерение да краде. Освен това е имал и нож, но даже и да не е, няма значение. Нарушил е неприкосновеността на частна собственост с цел кражба. Един престъпник по-малко! Но в нашата държавица е пълно с такива като него, а виновни са тези, които са дръзнали да защитят себе си или собствеността си! Срам и позор!
Адвокат Марковски: Ще пуснат доктора с парична гаранция
2018-03-05 15:10:29
Коментар: Той си носи отговорност за притежанието на незаконно оръжие, но за убийството трябва да бъде оневинен! В тази държава ситуацията е такава, че за да се защитим в домовете си или на улицата трябва да имаме оръжие! Но, така е, защото си седим в къщи и пишем тъпотии, вместо да излезем всички навън и по ясен и категоричен начин да заявим какво трябва да се промени, и да го отстояваме докато се промени!
Стоян Михалев: Младите искат социализъм, защото не го познават
2017-11-19 17:57:04
Коментар: Ясно е, че всички писали дотук не знаят какво беше по време на социализма и никой не им е разказвал, нито пък са се интересували! Ама как да знаят! Сега отиват на магазина и си купуват телевизор! Имат пари и си купуват кола и жилище! Искат да са с брада и дълга коса-няма проблем! Не им се работи, не работят! Пишат и говорят каквото си искат- пак няма проблем! Когато бъдат лишени от това и от много други неща, ще разберат що е социализъм! Халал да им е! Дано само дотогава всички здравомислещи да са далеч от тази шибана държавица!

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook