Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на izbori2011

«12345»

Около 50 души направиха жива верига пред Община Варна
2013-03-22 13:32:39
Коментар: Lora F, кажи ми 1 решение, от което зависи Варна в следващите 2 месеца, че да не може без Общ. Съвет? Не искам с чул недочул, а с точна сума, решение, срокове за изпълнение. И докато чакам да ти спуснат какво да отговориш, ще отговоря и на Денислав. Denislave, няма какво да говорим за спорт, политика и т.н. защото не си ми в категорията (нито интелектуална, нито физическа ,съдейки по снимките ти). И всеки, който може да чете ще отвори сайт-а ти и ще прочете за Алея Първа и как лично Шабан ти праща документи (случайно - е как на мен не ми ги прати?;), как изопачаваш думите на Пламен, не Зелените, а ти! На плаката на Пламен си пише точно и ясно - "Кочинка на Киро спонсорирана от ТИМ". Не са зелените против ТИМ - Пламен сам си го е написал и има още 3 такива плаката. И 50 писача като теб да извадите, все тая, времето ви свърши! Като спреш да подкрепяш Алея Първа и ТИМ може да излезем и да говорим как Варна може да се подобри и как не е нужна алея от Хотели за пране на пари, а хубави зелени площадки и място за разходки! Как не е нужен Инжстройинженеринг да краде, Хидрострой да ограбва и платени хора като теб в обкръжението на общината да се облагодетелстват в ущърб на други.
“Варненци за Варна”: Неуспели кандидат-кметове стоят зад окупацията на общината
2013-03-22 13:09:57
Коментар: Можете да хванете рейса и сами да ги попитате, нали? Ето и едно видео: http://www.youtube.com/watch?v=xn5KzFfVO6s&feature=share Не го познавам човека, но ако някой от тук платените драскачи има доблест да излезе и да каже, че този човек е платен, то вече нямам надежда за вас. Във всяка една негова дума е изписана истината - истината на хората, които са търпели готованковци като вас да им пуснат трохичките отгоре (ТИМ) И за последно - все някога щеше да се случи, не можете да манипулирате, лъжете, биете, плашите хората вечно, в един момент краля ще се види, че е гол. И този момент е сега, вижда се и от вашия страх.
Около 50 души направиха жива верига пред Община Варна
2013-03-22 12:55:47
Коментар: @Doni, добър опит. Опитахте се с Варнаутре да насочите в грешна посока, не стана, сега се опитвате по 2рия начин. Има си хора, които да чистят Морската градина и на тези хора им се плащат заплати. Нашата работа е да изметем всички (Общ. Съвет и цялата администрация барабар с кметовете по места) да им се търси отговорност и да се почне наново - страх ли ви е от избори? Очевидно да. @Хари Мисля си, че всеки нормален човек ще разбере, кой е "гъзоблизец" - тук сте поне 6:)
“Варненци за Варна”: Неуспели кандидат-кметове стоят зад окупацията на общината
2013-03-22 12:44:42
Коментар: Все едни и същи никове, с еднакви изказвания. Споко, докато не ме изтриете ще ви развалям монолозите;) Стефанов: не вървиш - точно това искате, да си мислят хората, че сте обективен вестник. Само дето онази "статия" за окупацията е пусната,да, но текстът вътре мирише, а този тук е балсамиран;)
“Варненци за Варна”: Неуспели кандидат-кметове стоят зад окупацията на общината
2013-03-22 12:41:15
Коментар: Denislav, много бърже защитаваш ТИМ. Най-добре си кажи колко струва ти, мисля че знаеш много добре. Или искаш и тук да ти пиша - 1 статия в подкрепа на Алея Първа, 1 срещу Пламен, една срещу част от протестиращите. Ясни сте, скрийте се и вашето време ще дойде;)

«12345»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook