Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на izbori2011

«12345»

Около 50 души направиха жива верига пред Община Варна
2013-03-22 15:12:16
Коментар: Lora F, като нямаш аргументи почваш с нападките? В София също има безредици, те да са казали няма да се кандидатираме? Варна няма никакъв шанс да спечели този конкурс, защото културата е в София - жалко но факт. Ние имаме 1 театър и 1 опера и 1 разнебитено ФК с 2 зали. Не става! За 200 милиона ти отговорих, не каза нищо. Но като искате работете, имате време и не зависи от Общ съвет точно този проект. За алтернативи ще говорим след стъпка 1, сега сме на стъпка 0 и не виждам скоро да сме на стъпка 1. Но като спряха аргументите за този общински съвет и плашенето със спирането на парите (песен на Портних и Неделчо) се почна с плашенето за алтернативи, нормално е. Все с някого и нещо се плаши, стига страх! Нито ще съм аз алтернативата нито ми трябва да съм алтернатива.
Около 50 души направиха жива верига пред Община Варна
2013-03-22 15:05:22
Коментар: Хари, 50 пъти да го кажеш, пак ще е лъжа:) Не се ли уморихте да плашите с тоя Марешки, всеки който ви казва истината? И не сте "толкова хора", ами сте 2-3 с 15 ника и една малка справка назад във времето показва как точно сте "коментирали" тези "толкова хора" (Хари, Hunter, Lora F i oste 1-2).
Около 50 души направиха жива верига пред Община Варна
2013-03-22 15:02:57
Коментар: Крокодил: Много лесен въпрос, доста по-лесен от въпросът, кого ще изберем след това. Не може да се избира нов кмет и да има общински съвет с мнозинство Герб и ДПС (Янко Станев) +3-4 платени от ТИМ (наш град, Джиков и т.н.), когато този общински съвет ще блокира всички решения на един нов кмет (бил и той с добри намерения). С избор на кмет трябва да се избира и общинси съвет - всичко друго е ала бала. Също така трябва да се спре правомощията на този общ съвет, за да се спре краденето, което е започнато в момента. И именно хора като Янко Станев, Портних, Неделчо (надали ще успеят да влязат пак с 3ма човека) са хванали кокала, защото се очаква да има висока избирателна активност и те да не са в мнозинство. А успеят ли тези хубавци да си протакат, да разделят протестиращите, да забавят, ще постигнат целта си - да си постелят килима още 2 години и затова плащат на сайтове като този, афера, варнаутре и т.н. и т.н, за да манипулират мнението на хората. Искрено се надявам в следващия общински съвет да има свестни хора - стига крахте, стига зависихте от други (които и да са те) да ви хвърлят трохички. Работете честно искайте справедливост - само така ще се оправи тази държава.
Около 50 души направиха жива верига пред Община Варна
2013-03-22 14:49:29
Коментар: Хари, имено защото знам, за разлика от теб, и чета законите знам, че не са 6 месеца, а около 60-65 дни http://www.ciela.net/freestategazette/OpenDocument.aspx?id=2135715515 Само че като разтакавате (както разтакаваха и за оставката на кмета, прочитайки този закон виждаме, че са използвани максималните, а не минимални срокове) може и да станат 6 месеца. До момента Общ съвет се е събирал точно 2 пъти, не съм видял Варна да е спряла...
Около 50 души направиха жива верига пред Община Варна
2013-03-22 14:42:59
Коментар: Lora F, и аз веднага ти отговарям на спуснатите ти отговори. Правят се 2 заседание, решават се от комисиите нужните решения дават се на общ съвет и се гласуват. Последна точка от дневен ред е оставка на общ съвет с подготвени декларации от партиите. Това може да стане за точно 2 седмици! А за проект "европейска културна" столица изобщо Варна няма смисъл да се кандидатира, защото е ясно, че София ще стане столица, а и това е 2019 - решението ще се вземе в близките ГОДИНИ, а не след 1 месец и няма какво точно за 2 месеца да гласуват в ОСъвет. Тези 200млн колкото и да си ги сънуваш са абсолютна измислица, никоя столица не получава 200млн по тази програма и това го знам лично, защото съм работил в Люксембург като станаха столица 2007 по тази програма. Краставиците ги продавай на друг, ако обичаш!!!

«12345»

VIP
Имоти "Ангелови-АВ60" Купува зем.земя до 5000 лв.
Купува ЗЕМ.ЗЕМЯ до 5000 лв във всички землища на общините - ДОБРИЧ, БАЛЧИК, ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО, КАВАРНА, ШАБЛА, КРУШАРИ и ТЕРВЕЛ. Съдействие при изготвяне на документи за продажба и безплатни консултации .Цените...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
4.5 + 4.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook