Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vesso

«111213141516171819»

Плевнелиев критикува политиците, които са против съвместната охрана на въздушното ни пространство
2016-09-01 17:33:18
Коментар: Поговорката 'Който не храни армията си, ще храни чужда' придобива съвсем ясни измерения - даже няма да се налага на чуждата армия да се налага със сила - ние сами ще си ги поканим! И ще им плащаме, разбира се. Плевнелиев, продажник такъв, как ли заспиваш вечер.
ЕС създава нова европейска гранична служба
2016-06-22 17:38:04
Коментар: „Споразумението за създаване на Европейска гранична и брегова охрана показва, че Европа може да действа бързо и решително..." - в смисъл, 2 години след началото на емигрантската криза, европейските бюрократи най-накрая осъзнаха, че Фронтекс е пълна боза и за нищо не става? Хвала такива бързи реакции.
Марешки продавал гориво на загуба
2016-05-30 14:08:07
Коментар: Това, че фирмата му е на загуба, означава ли че продава горивото по евтино отколкото го купува? А ако го продава на същата цена, което не е забранено от закона, и загубата е от съпътстващите разходи? А горивото което се внася на пристанище Варна, минимум 50 тона на седмица се разтоварва за него, него разследва ли за колко и откъде го взема? И онзи, там с потника, това че ми харесва ценовата политика на Марешки, въобще не значи, че ще гласувам за него или каквото и да е. Той се кандидатира за какво ли не, да се спечелил някъде нещо?
МВР въвежда нови правила след гражданските арести на бежанци
2016-04-13 10:45:10
Коментар: " Човек не може да прецени дали тези хора са извършили престъпление " - според министъра на вътрешните работи, нелегалното преминаване на държавна граница не е престъпление! Какво тогава да очакваме от МВР?
Сотир Цацаров: Граждански арест няма и не може да има
2016-04-13 10:01:19
Коментар: Цаца, свиня ненаядена, граждански арести не само че може, но е задължително да има. Гражданите са упълномощили една институция за опазване на реда в държавата - МВР-то. И след като тази институция е абдикирала абсолютно от задълженията си ( одобрение от обществото - под 5 процента ), то тогава какво остава на гражданите, освен да изземе функциите по защита на домовете и живота си в свои ръце. И не само граждански арести, не остава много и до гражданският съд, пред който всички Вие изменници и предатели на републиката ще трябва да отговаряте. Все някога идва Видов ден за всеки.

«111213141516171819»

VIP
Търг с явно наддаване за плаж в Св. Св. Константин и Елена
Свети Свети Константин и Елена холдинг АД обявява търг с явно наддаване за избор на подизпълнител по обособени позиции на морски плаж „Св. Св. Константин и Елена – Юг“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook