Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vesso

«8910111213141516»

Кога да сменим зимните гуми с летни
2018-03-14 11:22:46
Коментар: Зимната гума съдържа много повеч каучук от лятната, която съдържа предимно изкуствени материали, пластмаси. Не разбирам от производство на гуми, но според производители на гуми, при температури на асфалта над 7 градуса, поради състава си, зимната гума започва да старее много по-бързо от нормалното. Отделно, при високи температури, зимната гума се размеква и при спиране и въртене на гуми, изтъркването е значително по-голямо. Това пак според производители, ама на по-истински гуми, не на тези от по 40-50 лева парчето, за тях не знам. Според тестовете на германци и холандци, не че им вярвам много много, защото и там играят едни пари срещу едни резултати, при гуми от среден и висок клас, при студена настилка зимната гума е винаги по добре, къде с повече, къде с по-малко. И това е нормално, ако се замислиш отново за съдържанието на различните типове гуми - студена пластмаса срещу неразтопен каучук. Ако все пак имаш неясноти, повечето големи производители си имат секции с много информация, отваряш и четеш, стига да не си от онези на които всичко им е ясно.
Кога да сменим зимните гуми с летни
2018-03-13 15:35:29
Коментар: Всъщност правилото е да не се шофира със зимни гуми при температура на асфалта над 7 градуса, независимо от момента на денонощието. Шофирането върху асфалт с температура над 7 градуса, каквато е в по-голяма част от деня, бързо води до необртими поражения по чисто зимните гуми. Щом тоя ни е експерт по безопасност, не се учудвам от т.нар. 'Война по пътищата'
Край на по-ниското заплащане за източноевропейците
2018-03-02 16:17:58
Коментар: Аз не разбирам каво е постигнато - доколкото разбирам, изравнява се заплащането на наша миячка в англия с това на англичанка за същата работа? Т.е. чужденците няма повече да търсят масово ниско и средно квалифициран персонал, защото ще трябва да му плащат като на местни. Кой ще предпочете чужденец пред местен при една и съща заплата? Отделно, че чрез десетки програми фирмите получават привилегии ако наемат на работа местни, т.е. при еднакви заплати на чужденеца му е дори по изгодно да наема местни? И тогава какво правят ония 90% емигранти, които се занимават с неквалифицирана и ниско квалифицирана работа? Връщат се обратно? На това ли се радваме?
Доналд Тръмп: Да въоръжим учителите, за да спрем масовите стрелби в училищата
2018-02-22 14:00:41
Коментар: Звучи чудесно - в училищен двор, от едната страна въоръжен до зъби маниак, от другата - няколко учителя с автоматично оръжие, и между тях весело притичват 200 - 300 дечица, американска мечта дет се вика.
Работодателите искат минималната заплата да е равна на линията на бедност
2017-07-25 13:28:42
Коментар: Пак ли ще гледаме Доброто и Лошото ченге, епизод пореден - някой предлага определена глупост, настоява, среща се, и накрая четем прессъобщение - Благодарение на ББ, да се свети името му, това няма да се случи, ликувай народе. Пичове, тоя филм вече го знаем, измислете нещо ново, че не останаха хора да ви гледат сериала!

«8910111213141516»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -25% на избрани серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook