Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Shavarna

«1234»

700-годишен бряст се състезава за европейско дърво на 2012 година
2012-02-01 17:56:06
Коментар: В двора на бившата фабрика "Галатекс" /Първи май/ има чинар който е над 1000г . 3 века разлика!!! Това дърво е непознато на повечето варненци, Може би някой трябва да го номинира !!!
Части от Варна без ток
2012-01-26 22:10:29
Коментар: От 24г работя в електроснабдяване и при такова време , толкова малко аварии - повярвайте е за похвала. Казвам го отговорно и познавайки материята. А за 4itatelka - мога да и организирам поне 2 часа с авариен екип и ще си направи сама организация на изказванията:))) Ако баща, съпруг или син са ел.монтьори - ще трепери дали ще се върнат живи и не измръзнали. Преди седмица в Балкана бяха дни без ток - е това е трагедия!! Природа! Само да сме живи и здрави !
Масови проверки на сградите - архитектурни паметници във Варна
2012-01-23 13:26:35
Коментар: Не Христо, а Християн Облаков:)) Едва ли в общината има човек който да познава така добре архитектурните паметници на културата както този младеж! Ярък пример за ерудиция, патриотизъм и родолюбие !
Шефовете се оплакват: Работници мързелуват
2011-12-20 13:34:13
Коментар: И е вярно и не е вярно! Има отрасли където липсата на кадри вече е болезнена . На нас ни липсва качествено средно образование, средни специалисти. Има важни ( но нежелани) професии – кой напоследък е станал стругар, заварчик, ел.монтьор – средно и високо напрежение? Мъжки професии! Къде я търсят тази креативност, като общата култура на младите я няма. Три години подред имам стажанти от ТУ Варна. Трагична незаинтересованост и неграмотност!! И това очакваме да са бъдещи инженери! Иновативност?:)) Във фейсбук ли? А що се отнася до екипната работа  Сведена е до това от 6 човека 2-ма да не могат да си вдигнат главата от работа ( защото са знаещи, можещи, взимащи решения) и 4-ма дето чакат нареждане (докато сърфират в нета). И накрая проверяваш какво е направил и…по добре сам да си я свършиш. Поради липса на кадри , ако работодател случи на служител който да може и да знае, му скъсва душата от работа с обяснението – ами кой?! Еднакво страшно е да си без работа и да си без личен живот като роб…………..в случая понякога дори ти е все едно и дали ще ти вдигнат заплатата – не всичко е пари.
Синдикатите: Тотю да остане, Дянков да си ходи
2011-11-21 12:24:11
Коментар: Същите тези лидери мълчаха завидно когато продадоха и унищожиха БТК, Електроразпределителните предприятия ( те бяха печеливши за държавния фикс) - съкратени бяха хиляди работещи. В знак на "солидарност" синдикалисти от двата синдиката оплюваха стачката на учителите - първия реален протест в Бг. При 2 милиона работещи колко са в синдикати?? Доколко вече легитимни са синдикатите?? Ако членовете на КНСБ и Подкрепа са 200 000 - кой представлява в тристранката огромното мнозинство работещи ( в пъти повече сме)???? Когато структурите им се променят от соц.профсъюзи към реалния трудов пазар , тогава може да са представители някъде!!!

«1234»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook