Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на plamdin

«101112131415161718»

Напредва изграждането на зоната за отдих до Юнашкия салон във Варна
2019-01-14 16:58:27
Коментар: Какъв ред, каква прецизност, каква грижа за материалите (нашите!) лъха от тази снимка...
Граждани с подписки за пускането на втория етап от Синята зона във Варна
2019-01-07 17:50:01
Коментар: Да, ама то трябва да има малко мисъл и желание да се направят нещата така, че да работят за хората, а не за администрацията! Защото сега е важно да се съберат глобите, това, че някой не може да се регситрира - негов проблем! (Който и да заведе дело в Съда - глобата му ще падна 100 % и Общината ще трябва да заплати съдебните разноски - разбира се не от джоба на този, който е одобрил така предложеният вариант на Синя зона, а за сметка на нас- данъкоплатците!
Граждани с подписки за пускането на втория етап от Синята зона във Варна
2019-01-07 17:39:26
Коментар: Нима никой не разбира, че варненската "Синя зона" е пълна с недомислици? Ако нямам телефон, ако ми е паднала батерията или съм го забравил вкъщуи - не мога да се регистрирам и да си платя! Това с търговските обекти е пълна глупост - докато отида до него (Ако знам къде е!!!) Ще ми сложат скобата!!!. Чуждите граждни не могат да се регистрират и да си платят - просто защото са на чужд оператор.....Оправете ги тези недомислия най-после! Ние щрауси ли сме или хора????
Здравноосигурени пациенти са принудени да плащат за преглед
2019-01-04 16:58:37
Коментар: Това, май е върхът на наглоста на Здравната каса - според нея, цитирам: "Затова те трябвало да контактуват с личния си лекар и да се информират за евентуални промени." Това значи всеки ден когато се събудя трябва да питам личния лекар дали случайно не напуснал системат... По тъпо нещо не бях чувал! Наглост. Наглост. Наглост - друго няма какво да кажа! Понеже явно в Здарвнта каса не ряботят малоумни, то работят изключително нагли и безскруполни хора - затова здравеопазването ни е на такова ниво и затова се краде от касата безочливо - явно със съдействието на същите нагли хора!
Шефът на ВиК-Варна: Работата по новия водопровод приключва довечера, водата ще дойде сутринта
2018-12-13 17:07:22
Коментар: Вместо Хидрострой, да бяха взели някоя германска или испанска фирма да им свърши работата както трябва - забравих - няма да има тлъсти "утечки". Убеден съм, че в условията е имало доста условности, които са попречили на чужди фирми да участват в конкурс, ако въобще е имало такъв! Дано го завършат, че ще трябва и да се ремонтира! Да не изпадем в сложната ситуация, да ремонтираме преди да сме го завършили!

«101112131415161718»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook