Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на plamdin

«789101112131415»

Около 69 скоби на ден поставят в "синята зона" във Варна
2019-06-21 11:12:46
Коментар: Синята зона да корегира възможностите за чекиране!!! Чужденец, не може да се чекира, ако не е на български оператор, българин не може да се чекира ако няма ттелефон!!!(Това с пунктове за чекиране е меко казано майтап!) Да се псунат талони, с които всеки може освен със СМС - да се чекира и по друг начин - както е във всички градове!!! (Ако ми сложат скоба и заведа дело със сигурност ще го спечеля, защото не са осигурени възможности за чекиране!)
Паднало дърво нанесе щети на два автомобила във Варна
2019-04-09 14:18:58
Коментар: Няколко сигнала сме подали за дърветата на ул "Калитин" и "Никола Козлев", но - "глас в пустиня". Чакама да падне дърво (там са вече до 7-ия етаж!) и пострада някой човек - тогава се сещаме за елемнтарни неща, които трябва да са регулярни и планирани! Дано застрахователите на осъдят общината за нейното бездействие!
Цветанов се закани да съди свои критици, преминали границата
2019-04-09 11:50:49
Коментар: За съжаление, големите проблеми не с апартаментите, а в политиката и законите, които са приети с мнозинството на ГЕРБ! Проблемите е в концесиите, за които се ,ълчи, проблемита са в господството на чуждите вериги, които на на практика ограбват България, проблемите са образованието - не като заплати, а като учебен материал, който откровенно преиначава бългаската история, в очевидните кражби на европейски пари (никой не обръща внимание на сигналите на Игнат Раденков, с конкретни рачети и констатирани нарушения на стандартите при строителството!!). За съжаление няма и опозиция, която да разбира тези неща, но явно и тя е в "кюпа"!
Зоната за отдих до Юнашкия салон във Варна е почти готова (снимки)
2019-04-02 09:40:59
Коментар: Добре е когато се говори за подобни обекти все пак да се каже и колко ни струва! Например - поставени са 1300 плочки на цена "Х" лева??/ Тогава май всичко ще стане по-ясно за нас, които плащаме подобни проекти. Иначе се радваме, коаго все пак нещо се направи по-хубаво, но е важно обществото какво шплаща за това! Ако се дава информация винаги за изхарчените пари - тогава ще заработи и обществения контрол!
Започва миене на улиците по график през април
2019-04-01 11:25:28
Коментар: Само не ми е ясно защо трябваше след 30 години, да правим това, което се правеше....

«789101112131415»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook