Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Slanev

«12345678»

Таксиметрови шофьори във Варна излизат на протест без колите
2018-11-13 12:48:11
Коментар: Тези пък за какво протестират ? Общината е определила максимална цена, която е някъде около 2 лв./км, до колкото си спомням. и сега няма проблем да си направят тарифата 1 лв., на километър щом искат. Проблемът е между тях самите - защо искат институциите да разрешават във вътрешно браншовите им проблеми. Всъщност - шофьорите искат да е това цената, но централите им не го правят - да протестират пред тях!
Вдигат учителските заплати двойно през 2021 г.
2018-10-26 14:54:57
Коментар: Nestor - стани учител щом искаш. Майка ми е учителка и цял живот гледам какво е. Лъжеш се ако си мислиш, че имат 3 месеца отпуска. Ако детето и три месеца във ваканция, това не означава, че учителите не са на работа. Това също така е професия, при която е невъзможно да си вземеш болничен за 3 дни , защото нещо не се чувстваш добре. Не на последно място - цял ден се занимават с все по-големи идиотчета, които Ние родителите отглеждаме и възпитаваме. Налага им се да балансират между разглезени мързеливи деца, изискващи родители, които изискват от всеки друг, но не и от детето си, деспотична директорка ( обикновено начален учител ) и всичко това в предимно женски колектив. Мисля, че е съвсем нормално средната им заплата да е 2 пъти по-голяма от средната за страната!
Съдът увеличи тройно обезщетение за отчужден имот заради пробива на бул. „Сливница“
2018-07-19 10:21:32
Коментар: Процедурата с общинските оценители е пълна гавра. В момента изкупувам едни 19 кв.м. ид.ч. на Общината от пустеещо мое дворно място в уличка над Военна болница. Уж правим търговска сделка с Общината, а оценителят се определя от тях, Аз му плащам и най-важното - нямам право да знам колко е оценката му преди да бъде одобрена тя от Общински съвет??? И колко мислите е оценката - 45 Евро/ кв.м. , т.е. ид.ч. от парцел на малка уличка, които трябва да им платя, ги оценят на почти също толкова, колкото и 2дка парцел на Сливница, който те трябва да платят. И последно - сагата ми по изкупуване на тези квадрати, чисто административно до тук е отнела 4 месеца, като са им необходими още около 2 месеца, за да финализираме. В същото време, когато изкупуват парцели за инфраструктурни проекти ( по които усвояването е огромно ) нещата се случват за седмици. Естествено, на никой не му пука за това, че бавейки с 6 месеца моя бъдещ строеж ми нанасят финансови загуби - най-малкото наем, който плащам междувременно.
Стартират ремонти на варненски булеварди през юли
2018-07-04 15:24:21
Коментар: Моля Ви, недейте! Не искам повече ремонти! Не се живее вече във Варна, не издържам - ще имигрирам в Девня :) . Предпочитам да има дупки вместо всички булеварди да са едновременно в ремонт. През последните 365 дни губя средно по 2 часа и повече на ден, само за да ида на работа и да се върна. Това са 30 дни от моя живот - как ще ми ги върнете ?
Италиански специалисти ще ни консултират за втори Аспарухов мост
2018-06-26 13:40:33
Коментар: А то никъде не пише, че ще се строи. Даже и дума не става за това. Пише си, че ще си платим на едни хора да ни консултират - при такива случаи плащанията не са на Граждански Договор, а обикновено става дума за милиони. :) Баба хубаво ми казваше " учи да станеш конслултант ". Ей учудвам се как излизат все едни пари, които могат да се усвоят , не свършиха ли вече.

«12345678»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook