Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Slanev

«45678»

Варненка приспива тризнаците си със степче
2012-09-15 12:51:51
Коментар: Сега прочетох и 2-та статия по темата. Предполагам, че не ми вдига, защото са и звъняли доста недоброжелатели - надявам се да е така. moreto.net - свържете се с нея и и предайте коментара ми - така ще изпълните докрай социалната си функция на Медия. Желая успех на Златина - смятам, че ако не успея аз, то все ншкой ще и помогне така, че да си стъпи на краката.
Варненка приспива тризнаците си със степче
2012-09-15 12:42:55
Коментар: Не знам каква е истината, каквато и да е опитах да помогна. Пари не мога да дам - работя на заплата и е разпределена за нуждите ми - мога да и предложа работа. Вчера звънях 2 пъти и никой не вдигна, предполагам че щом е зле финансово не може да върне обаждане, за това днес пробвах пак, но пак не отговори. Предлагам и почасова работа, няма да е проблем за мен, че е майка и ще и се налага да отсъства, заради децата. Добро заплащане - със сигурност доста повече от 400-те лева, които са споменати в сайтовете. Преди някой да ме е обвинил, че оставам анонимен - правя го умишлено, не искам някой откачен да почне да ме тормози по телефона, Администраторите н сайта имат контактите ми - ако искат да и помогнат да ни свържат. Пак казвам предложението ми е рално за почасова работа в офис - с друго не мога да помогна. детето ми е доста по-малко, за да помогна с дрехи и т.н.
Варненци чакаха по 6 часа за "спешна помощ" в терапията
2012-02-22 21:11:14
Коментар: vihronrav - прав си, редно е да направя нещо. След ужаса, който преживях просто се радвах че вече се грижат за тях. след като ги изпишат и не са там ще се жалвам.
Варненци чакаха по 6 часа за "спешна помощ" в терапията
2012-02-22 18:10:03
Коментар: Искам да уведомя пресцентъра на болницата че явно не им е проблема само в информационната система. Имах нещастието да съм там в Събота вечер пред детски спешен кабинет с 1-годишното си дете. В 16:00 ч. вдигна висока температура и отидохме по спешност в ОРКБ - от там прецениха че състоянието му е много тежко и трябва да го видят в Терапия - предложиха ни да ни закарат с линейка - беше с 40,3 градуса и изобщо не изглеждаше добре. Бях пред спешния център в 17:00, преди Нас имаше 4 деца - бяхме прегледани в 21:30. Т.е. по 1 час на дете. В това време детето ми повръщаше и се беше отпуснало като нямаше сили да мръдне, имаше и други деца и свидетели имам много. Всички родители бяхме бесни, а отношението към Нас беше като към парцали. в 21:30 решиха че състоянието му е тежко и трябва да го приемат - процедурата по приемане трая около час, час и нещо и включиха системи на бебето ми в 11:00, 7 часа след като вдигна 40,3 и я поддържаше толкова висока. Системата Ви си работеше тогава - просто персонала не работеше. И последно да добавя от 6:40 до 7:20 не се преглеждаха деца, защото се сменяха лекарите от дневна на нощна смяна - явно си предаваха " документооборотяа ". Уважаеми лекари - става въпрос за деца. Ако съм аз майната му - но това са деца, добре че не станан нищо сериозно.

«45678»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 2.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook