Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Rodi

«456789101112»

Би Би Си: България е циганска държава
2011-03-08 16:07:10
Коментар: А сега ,ЧЕСТИТО!!! Но не 8-ми март ,а резила дето сме принудени да търпим заради НЕинтегрираните! Днес си виках,няма да се ядосвам ,няма да псувам... И как да стане????? Гнусотия след помия,все на българската шия! Не ви ли писна,бе ,БЪЛГАРИ??? За сетен път се уверявам ,че не се уважаваме ,като нация!!! И ходете на концертите на Азис,купувайте му дисковете - да го интегрирате мангала,а той да реве кат роднините си в Максуда! Поздравявам майките на всичките ни управници ,НО НЕ С 8-МИ МАРТ!!! А на редовите ,чисти и святи българки ,пожелавам повече обич,уважение и деца!!! http://www.vbox7.com/play:c88e23c8
Циганите, чиито къщи бяха съборени, се преселиха край езерото
2011-03-06 08:47:15
Коментар: Расизма за съжаление,приятелю,го събуждат с геноцида спрямо българите в тая държава! Расовата поносимост е реална от години за нашите ширини,НО ...всичко си има граници. Има и български семейства нуждаещи се от т.нар. интеграция,от дом и от средства и внимание. Да си чул да се говори за тях???
Циганите, чиито къщи бяха съборени, се преселиха край езерото
2011-03-05 12:17:31
Коментар: То за гонене и дума не може да става ,защото кой ще ги иска???Волен -президент ,и това не ми се вярва да стане.Пък не сме президентса република ,така ,че какво ще се промени. Изхода е законите ,данъците ,таксите,сметките,глобите с които тровят българите да важат и за тях.Колкото повече Европа ги оплаква и жали ,толкова по нагли и ревящи ще стават. Двойния аршин с който се мери е в тяхна полза и те го осъзнават.За чеп им е да се интегрират и да си спират облагите.
БЧК се включи с финансова помощ за бежанците в Северна Африка
2011-03-05 09:19:33
Коментар: "Медицинска сестра отряза по невнимание част от кутрето на бебе при смъкване на лепенка на абокат. " Е, такъв ми е проблема. Тук и без война се осакатяваме и имаме нужда от попощ!
САЩ похвалиха България за борбата с престъпността
2011-03-04 20:17:00
Коментар: Или мнение на истински използватели??? За мен е спорно вече ! Цялата американска измет може да влезе в България без виза,а българин докато я получи ,ако въобще я получи ,му искат проба и от майчиното мляко. Миналата година наши приятели решиха да празнуват 30 год от брака си в Маями.Възпитани хора, с бизнес и пари ,с деца и внуци живеещи тук,без грам мисъл за емиграция,на по 55години,бяха обявени за потенциални имигранти и им беше отказана виза. Думите им бяха- По голямо унижение не сме преживявали... Що за приятелство е това ми кажи???

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook