Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Rodi

«34567891011»

Организират граждански бунт срещу цените на горивата в неделя
2011-03-09 15:06:47
Коментар: Всички трябва да отидем!!! Пеш ,с кола ,с магаре ,с кон.... И да скачат и собствениците на малките бакалии сега ,а не после самосиндикално.!!! Да подкрепим и ЖПейците.!!! Изобщо,ВРЕМЕ Е ,да си сменим овчите кожи с вълчи,преди да са ни увесили на ченгела!!!
Дянков отсече: Без увеличение на минималната заплата
2011-03-09 15:00:48
Коментар: Ей, момченцееее! Вземи си ползвай главата по предназначение,че с твоите велики планове и тактики докара народа до просешка тояга! Милен Велчев го изтърпяхме някак ,ама ти наистина ни идваш в повоче!
Затварят бакалиите, Агенцията по храните ще казва къде какво да се продава
2011-03-09 14:57:25
Коментар: Към пост № 1 Много точно си го казал ,а аз ще допълня нещо! Големите картелни хипермаркети са и големи изнудвачи.Преди 6-7 год,имах доходен бизнес(който вече нямам ,благодарение на европейските изисквания,НО това е друга тема),та реших да давам стока на "Пикадили"и "Метро".Почнаха се размени на оферти,разговори,драконовско изнудване от тяхна страна за цената,и като се стигна до въпроса за плащането ми обявиха ,първите след 30 дни ,а вторите след 3месеца.С две думи ,трябваше да се явя спонсор на въпросните вериги.Стори ми се по-приемливо да чакам месец и реших да пробвам с "Пикадили" - и ела та гледай!Поръчват стока за хиляди в рамките на седмица и те докарват до фалит като дойде време за плащане.Спрях още на 10-я ден ,но ходих още 3 месеца по мъките докато си взема парите. В момента практиката им е същата!
Би Би Си: България е циганска държава
2011-03-08 22:31:23
Коментар: Не искам и да си помисля ,че това е бъдещето на България,камо ли да свиквам. Въпрос на време е както казва АХИЛ,да стане това което трябва да стане! Относно това ,че и във Великобритания има много българи -( към коментар №28), Интересното е ,че мангала там се представя за българин, а тук държи много на това ,че е ром!!! А истинските българи там работят и не шмекеруват,но и много често търпят въпроси като -" ТИ циганин от България ли си????" Незнам за Египет,Бахрейн или Либия,какво и как стоят точно нещата ,но тук не е далеч времето ,когато ще стане много по-страшно от там! И се надявам искренно да има патриоти като Левски и Ботев,че да се оттървем от нашето си робство най-накрая!
ВСС уволни дисциплинарно съдия Деница Урумова
2011-03-08 16:29:15
Коментар: Е, как да не е справедливост?!? Я виж татенцето къде работи??? И върви чакай да се оправи България! Кога и къде??? Божеее, ужасно е!

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook