Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на разум

«123456789»

Питбул нахапа млад мъж от Варна
2019-09-24 14:45:55
Коментар: Добре че си ти и такива като теб да определите народа като "прост". Не прожектирай собствените си несигурности върху други хора. Английски говоря от 20 години на ниво майчин език, благодаря за загрижеността ти към езиковата ми култура. Това че твоята мастия е гледана и лигава не значи, че всички от тази порода получават такова внимание и ще бъдат с такъв характер и дресировка. Отговори ми - защо кучешките боеве се правят с питбули и ротвайлери, а не с лабрадори и голдени? И опитай да мислиш с главата си, вместо да вярваш сляпо на американски стъкмистики. Ду ю ъндърстенд ми, френд??
Питбул нахапа млад мъж от Варна
2019-09-19 14:47:20
Коментар: Good vibes, ти и всичките кучкари винаги удобно пропускате да споменете щетите, които една порода може да нанесе. Да, човешкия фактор винаги ще го има за всяко куче, което има собственик, но не можеш с ръка на сърцето да ми кажеш, че един питбул или ротвайлер, при една евентуална атака ще направи по малко щети от един голдън. И не може да се отрече стремежа на разни малки и големи "батки" да изглеждат много лоши, заради който има бум на тия изроди на генетиката. Бойното куче си е развъдено за бой (и не, не са ползвани за бавачки, както обичат да пишат насам натам), и агресията си му е в кръвта. Обективно погледнато само забрана, или ограничения за развъждане и притежание на определени породи кучета може да нормализира ситуацията, иначе - продължаваме с безконтролната комплексарщина.
Цвета Караянчева катастрофира край Хитрино
2019-09-15 15:53:52
Коментар: Аз ако претърпя пътен инцидент дали ще ме транспортират с хеликоптер до София?
Граждани излизат на протест днес пред варненския делфинариум, искат да бъде затворен
2019-08-24 14:37:36
Коментар: Преди известно време в Индия - забележете - ИНДИЯ, мястото където хората буквално ходят по голяма нужда на улицата, признаха делфините за личности от нечовешки произход. Едни от най близките същества по интелект до човека се държат затворени в малък, мръсен басейн. Та питам аз - по назад ли сме от ИНДИЯ, че не можем да проумеем какво им причиняваме? Или мислим само за себе си, отново?? Нека да направят голямо морско заграждение като искат, нека условията да са някак си по естествени за тях, това в момента е противоестествено. Не мисля че познавам човек, който в последните 10 години доброволно да е посетил гнусния цирк в делфинариума..
Нараства интересът на чуждите туристи към вътрешността на страната
2019-07-28 14:31:14
Коментар: Да се надяваме че Министерството на туризма НЯМА да се заинтересува от планинския туризъм, понеже както съсипаха морето, така ще съсипят и планините ни. Само вижте кой е министър...

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.5 + 1.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook