Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Varan

«5678910111213»

Павел Димитров: ТИМ са голям инвеститор и данъкоплатец и имат хора в ГЕРБ
2013-03-07 00:57:28
Коментар: abvabv, ТИМ не са общинска фирма, която да се грижи за благоустройството на Варна и никой не го очаква от тях. Проблемът е в това, че с парите придобити от рекет, кражби и контрол на проституцията се изкупува всико до което се докопат във Варна и страната, или си купуват политици, като К.Йорданов, които им го продават. Така, бидейки монополисти, диктуват цените и условията и задушават всеки опит на малкия и среден бизнес да просъществува. Ставайки собственик на Българиа еър, принудиха Wizzair да прекрати полетите София-Варна, чиято цена беше около 60-70лв, за да останат единствена авио линия, чиито билети са на цена 150-200лв. Това е монопола, срещу който негодуват всички. Парите за обществени поръчки ( асфалтиране, полагане на плочки по тротоарите и т. н.) се дават на общината, и тя избира фирми, които да ги изпълнят. Ха сега познай чии фирми "печелят" поръчките и дали им пука за качеството на ползваните материали. Варна е притежание на ТИМ и варненци са крепостни селяни (граждани) чиито доходи, работа, бъдещето на децата им зависи от интересите на една групировка. Дали ще се казва ТИМ, Гаспром или ЧЕС, няма никакво значение, защото резултатът е един - състоянието на града, на варненци и на България е мизерно. За това монополите трябва да се разбият, за да има условия за съществуването на нормална бизнес среда.
Павел Димитров: ТИМ са голям инвеститор и данъкоплатец и имат хора в ГЕРБ
2013-03-06 23:39:43
Коментар: abvabv, ТИМ не са предприемачи, които са регистрирали фирма, която са изградили до сегашното ниво със своите знания и умения на бизнесмени. ТИМ е мафиотска структура, която беше оставена да краде, рекетира и се занимава с проституцията, разпространението на наркотици и кражбата на автомобили с благоволението на покровителите си от БКП. Ако се поинтересуваш дали има фирма в света, която е израстнала в своето развитие за 17 години и постигнала подобен разтеж, едва ли ще намериш друго име освен ТИМ. Проблемът е в начина и методите използвани на натруване на капитал и последиците за българите от концентрирането на такава икономическа власт (която си купува политици) в ръцете на хора, които са рекететьори и авто-крадци. Няма значение дали монополистът, който ти извива врата и ти дере кожата, е чужденец или българин. Резултатът е един и същ. Ти ще си вечно от е*аната страна. За да не е така, трябва да има конкуренция на пазара, която с пазарни механизми да принуждава фирмите да предлагат по-добър продук на по-ниска цена. Докато има монополи като ТИМ, ще плащаш това, което те ти кажат, без право на избор.
Павел Димитров: ТИМ са голям инвеститор и данъкоплатец и имат хора в ГЕРБ
2013-03-06 22:18:45
Коментар: Още едно ченге-комунист, който иска да ни убеди колко много допринасят ТИМ за нашето благоденствие... А как натрупаха такива капитали апашите от ТИМ за толкова кратко време, та притежават националния авио превозвач България еър, Хемус еър, застрахователо дружество Армеец, Химимпорт, Централна Кооперативна Банка, Енерго Про и останалите им фирми, чиито общ брой е 117 (за сега) А може би са писали писмо до дадо Коледа и той им е помогнал??? А не са ли ТИМаджиите същите тези монополисти, които ни докараха до това положение? Или дъртото ченге иска да ни обеди в противното?
Деца агитираха в полза на варненския кмет
2013-02-27 18:48:54
Коментар: Киро и ТИМ-аджийската шайка няма да се спрат пред нищо, за да запазят печалбите си на гърба на варненци. Децата биха подкрепили и дядо Коледа за кмет…Тези дебелооки алчни егиисти няма да престанат, докато не бъдат изметени!
Спортната общественост на Варна подкрепи кмета
2013-02-26 20:04:05
Коментар: ТИМаджиите си защитават "инвестицията". Хиените защитават язовеца, защото смърдят на едно и също - алчност, корупция, рекет и дебелоочие…

«5678910111213»

VIP
Търг с явно наддаване за плаж в Св. Св. Константин и Елена
Свети Свети Константин и Елена холдинг АД обявява търг с явно наддаване за избор на подизпълнител по обособени позиции на морски плаж „Св. Св. Константин и Елена – Юг“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook