Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Varan

«91011121314151617»

Работим дълго за най-малко пари
2012-08-20 16:01:32
Коментар: FiFo, или не работиш във UK в момента, или някой ти е казал, колко е получавал преди година, или те цакат в заплатата - едно от тези неща ще да е. В момента в UK минималната ставка е £6.08 на час, а 395:72= 5.485, което беше работната ставка от преди година. Явно твой приятел охранител в UK, ти е казал колко получава...На охранителите в UK им е необходим лиценз, който вземат след тест на английски, а преди няколко дни, някой ти обясняваше на теб кой е Ritchie Blackmore... Или греша???
Протестиращи скандираха на празника пред Катедралата
2012-08-15 17:50:24
Коментар: aheloi, За варненци, които работят днес е ясно, че са нямали възможност, но за останалите недоволни от състоянието на Варна? При положение, че всеки има дневен режим, примерно като този, когато не е на работа и си почива, дай съвет за удобен час за организиране на протест: 7 часа - признаци за събуждане 8 часа - кафе и закуска 9 часа - преглед на новините и програмите 10 часа - твърде рано за протест 11 часа - ракиено време 12 часа - време за обяд 13-16 часа обедна почивка или време за плаж 17 часа време за студена бира 18 часа ракиено време 19-20 часа време за вечеря 21 часа твърде късно за протест Когато човек има желание да направи нещо, той търси начин и възможности. Когато не иска да направи нещо, той винаги намира оправдание.
Днешният ден официално почивен за варненци, но хората масово на работа
2012-08-15 12:53:36
Коментар: Хайде FiFo, не го вземай толкова навътре. Приеми го като шега, от която си научил нещо ново. ;-))) И още нещо, от което не бива да се засягаш лично, този път не е за английския, а за френския език. Мерси е на френски, Благодаря е на български. :-)))
В Дена на Варна с протест искат оставката на кмета
2012-08-15 12:36:40
Коментар: "Не бъдете черногледи,защото сами си тровите живота." Да празнуваме, дошъл е Бойко!!! - казали си младите овчици, без да разбират, че скоро ще станат на курбан... Кметът мило им се усмихвал и си представял какъв хубав, зимен кожух, ще му ушият от кожата на варненските овчици, приятелите от ТИМ. -Нека се радват, нека са щастливи, лято е - мислел си кмета - Премиерът Слънце е тук, подкрепя ме. Е има и такива, които блеят жално, но те са далеко и Той не ги чува. За блеещите, ще изпратя колячите от "Спартак" или "ТИМ-security". С тях ще нахраним доволните овчици, които празнуват днес, а после и тях ще заколим...Колко е хубаво да си кмет на Варна- мислел си кмета, защото знаел, че варнеци са кротки агънца...
Министерско нашествие за Деня на Варна
2012-08-15 12:19:34
Коментар: Само така D5D, "Не бъдете черногледи,защото сами си тровите живота." Да празнуваме, дошъл е Бойко!!! - казали си младите овчици, без да разбират, че скоро ще станат на курбан... Кметът мило им се усмихвал и си представял какъв хубав, зимен кожух, ще му ушият от кожата на варненските овчици, приятелите от ТИМ. -Нека се радват, нека са щастливи, лято е - мислел си кмета - Премиерът Слънце е тук, подкрепя ме. Е има и такива, които блеят жално, но те са далеко и Той не ги чува. За блеещите, ще изпратя колячите от "Спартак" или "ТИМ-security". С тях ще нахраним доволните овчици, които празнуват днес, а после и тях ще заколим...Колко е хубаво да си кмет на Варна- мислел си кмета, защото знаел, че варнеци са кротки агънца...

«91011121314151617»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
4.0 + 3.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook