Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на nick

«123456789»

Избраха събитието на Варна за 2012 г. при голяма конкуренция
2013-03-30 23:04:00
Коментар: Е, няма проблем, бе, той от механик, може и капитан да стане:))) Морето, моля ви, не се излагайте така!
Варненката Нели Якова кандидатствала в четири дирекции на областта за младши експерт
2013-02-08 10:57:17
Коментар: Tо пък едно обучение..... За каква система говорим въобще? Ясно е, че хората първо се назначават в държавната администрация, на длъжности за които не се изисква конкурс, после като придобият необходимия стаж в държавна администрация, се организира конкурс, който в 99% от случаите печелят. И така е било винаги.
Приеха промени в приема за детските градини и ясли във Варна
2013-02-06 12:01:43
Коментар: Според мен, позицията на МОН кръстена "ПОЗИЦИЯ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА относно задължителната детска градина за децата, навършили 4 години" казва съвсем друго, но... Особено в частта: Законопроектът за предучилищното и училищното образование осигурява много възможности за родителите, които желаят да прекарват повече време със своите деца, а именно: след навършване на задължителната предучилищна възраст – целодневни, полудневни, почасови или дори сезонни занимания в детска градина. За справка: http://www.minedu.government.bg/news-home/2012/12-12-08_pozicia-4godishni.html
Приеха промени в приема за детските градини и ясли във Варна
2013-02-06 11:32:17
Коментар: Оф ама някои от вас нямат угодия. Като приеха закона за 4 годишните - що ви принуждавали да си пращате децата на градина. Сега - защо не ви ги приемат. Никой не може да ме убеди, че от 3000 деца всичките 3000 са влезли с връзки. И моето дете не беше прието на градина, ама после като се отказаха 10 деца (забележете - 10!!!) бяхме 11-ти от резервите и влязохме. Е, градината ни не е от най-елитните, ама си е в центъра. Все ми е тая дали има парно или се топлят на печки - важното е, че има къде да ходи. Ако се беше наложило да го пращам в частна - щях да го направя, дори това да означава да си давам цялата заплата за такси. В крайна сметка, като навърши 4 - държавата е задължена да ми го приеме, така че няма какво толкова да ревем. Като си решил да имаш дете- първо преценяваш дали те устройват условията в страната в която живееш и тогава го раждаш. Ако не ти харесва- в Суворово няма проблем с местата. Както и във всички останали градове, с изключение на Варна, Пловдив и София.
Бутат котешкия „приют“ на ул. „Н. Михайловски“ във Варна
2013-01-23 11:17:28
Коментар: Хайде сега да научим и стопаните на кучетата в квартала да не си оставят домашните любимци да се.ат и пикаят по хорските врати и коли и ще вземем да станем образцов град!

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook