Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на nick

«123456789»

РДНСК не даде разрешение за изграждането на паркинг на бул. „Княз Борис I“
2014-03-27 16:14:24
Коментар: Къде се е чуло и видяло паркинг да се прави между две платна??? Значи, караш си в ускорителната лента, каквото е всъщност лявото платно и така, докато изпреварваш някого, свиваш внезапно и спираш! Ехаааа, ама как го измисли, бе Портних??? Или не, чакай, всъщност това не е булевард, и ще сложим ограничение на скоростта 40 км./ч, че да има къде да се крият полицаите...
Полицай удря шамари, вади пистолет на майка с бебе във Варна
2014-03-07 18:14:21
Коментар: E хайде сега, как така всичките жалби все от живеещи в Салтанат??? И мен ме е спирал същия полицай, но нито се е държал грубо, нито ме е заплашвал. И двата пъти просто ми напомни, че има забрана за движение на коли в Морската градина. Истината е, че всичките тези цитирани имена са хора, които се чувстват безнаказани и за които правилата и законите не важат. Нека да ги знаем колко арогантно и нагло се държат по принцип, че да се правят сега на невинни!
Възмутена майка: Да си отворим очите, на общината не й пука за нас
2014-02-09 09:16:48
Коментар: Аз пък да ви кажа, вече няколко пъти (четири на брой до момента, за последната една година) съм подавал сигнали в Общината за счупените рампи на подлез, през който половината град слиза в морската. На четвъртия път, отидох и си ги "поправих" (доколкото е възможно) сам. При този трафик и при майсторските ми способности, естествено псевдорампата ми не издържа дълго... Напълно съм съгласен със сигнала на тази майка. ОБЩИНАТА НЕ Й ПУКА ЗА НАС! Просто няма как да огрее навсякъде. Пък и е доста по-изгодно да плюем предишното ръководство и да си сключваме сделките за милиони...
Във варненското ОУ „Йордан Йовков“ буен ученик опразни класна стая
2013-12-10 13:57:06
Коментар: ХИПЕРАКТИВНОСТ с дефицит на вниманието няма лекар в БГ който да може да диагностицира, нито пък някой знае какво лечение е необходимо. Системата в БГ отхвърля такива деца и те са обречени да сменят училищата едно след друго. Преподавателите вдигат рамене, родителите на останалите деца се сърдят и с право, а родителите на съответното дете биват обвинявани за състоянието на отрочето си. Псевдопсихолозите четат учебници, препоръчват способи, без да са си направили труда да изследват обекта, след което всичко е един порочен кръг - детето бива тормозено от родители и преподаватели, за да влезе в някакви установени рамки и реакцията му е да тормози останалите, по начин, който то намери за добре. За съжаление обаче, това че детето е "изключително интелигентно" съвсем не му помага да се социализира и да расте нормално като всички останали, а е само някакво извинение на преподаватели, които НЕ МОГАТ и НЕ ИСКАТ да си вършат работата, защото с добрите деца, всеки може да работи, но не всички са такива.
Забраната за колите в Морската превърна тревна площ в паркинг
2013-12-01 15:22:29
Коментар: Ми що не вземеш да ходиш и сега пеша на работа. а? Вероятно найка ти като те е взимала от детската градина, не е било след 6 часа, когато детето ти е наказано да стои на пейката отпред или в най-добрия случай на столче в стаята. И между другото, ако трябва да спреш в Чайка, най-близкото разстояние от там до детската градина е почти половин километър, през абслолютно неосветени "алеи", пълни с бездомни кучета. Много ми е интересно, защо полицията глобява родителите, които спират на булеварда, а в същото време не глобява тези, които спират в градинките около блоковете....Разхождането в Морската градина е доброволно и ако някой го мързи да си разходи задните части от Чайка до там - просто може да не ходи. С децата в детската градина обаче не е така. Излизам от работа, за да си взема детето и после пак трябва да се върна на работа, защото работното ми време не свършва в 5 или 6. При това положение е ясно, че нямам цял ден да обикалям кварталите и да спирам на половин километър от градината. И след като има пропускателен режим за заведенията, не виждам защо не може да има такъв за родителите на децата. Като пък толкова не може - да се осигурят места за паркиране, а не да ни глобяват, че сме спрели на тротоара и да ми обещават , че видиш ли ще построят паркинги някога.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook