Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на NAVAR

«5678910111213»

Общинският съвет на Варна се събира за 18-ти път, умува кметския казус
2013-05-22 12:29:53
Коментар: Marto, благодаря за инфото, аз също вече го бях видял, но въпросът ми си остава открит. Защо? 1. Съгласно ЗМСМА трябва задължително някой да упражнява функцията на председател на ОбСъвет, а такъв човек не е упълномощаван с изрично решение на същия този съвет, нито пък е избиран /поне до момента/. 2. Нали на всички е ясно, че това безвластие в такова безвремие се използва от Янко и неговия кръг за уреждане на техните си интереси?!
Общинският съвет на Варна се събира за 18-ти път, умува кметския казус
2013-05-22 09:22:43
Коментар: А кога ще се избира нов председател на мястото на Николай Апостолов, който също стана депутат?
Пламен Манушев: Търсим вариант за облекчаване данъците и на моряците плаващите под чужд флаг
2013-04-22 16:40:35
Коментар: Пламен Манушев, с всичкото ми уважение към него, е вицеадмирал ОТ РЕЗЕРВА. Стига сте спекулирали с това звание, още повече, че ако беше действащ вицеадмирал, нямаше да може да се кандидатира за депутат, нали? Друг е въпросът, че явно го гласят за министър на отбраната, ако спечелят и отново ГЕРБ реди правителство.
Кирил Йорданов: Кандидат депутатите ще напуснат Варна, ще оставят само обещанията си
2013-04-17 10:07:22
Коментар: Киро, както винаги, си безупречен в словото си! Признавам ти и това, че си прав поне в 80%, а ако говорим за края на първия и целия ти втори мандат, напълно те подкрепям. НО...Къде отиде цялата твоя енергия, защо промени посоката на усилията си - от "на ползу роду", т.е. за Варна и варненци, към реализирането на лично користни, тясно корпоративни и спекулативно политически цели? Ето затова митът за "умиращия град" не е само мит, а болката ни като варненци; ето затова градове, които ни дишаха праха и които и в най-смелите си мечти не се виждаха на нашето ниво, сега ни изпреварват; ето затове десетките хиляди |/не говоря за мърлявите палаткаджии-демагози сега/ излязоха на улицата, което не беше виждано във Варна досега, за да те накарат просто да си отидеш! Бъди сигурен, че ако беше запазил нагласите си от първите два мандата и не беше се поддал на изкушението през вторите два, ако и ти, като цитираните от тебе кандидат-депутати, не беше "напуснал" Варна, нямаше да се стигне до всичко това... Прощавай, ако не съм прав, но поне бях въздържан и възпитан, нали?
Гл.инспектор Николай Пашов е новият шеф на новата общинската полиция във Варна
2013-04-12 14:46:57
Коментар: Напоследък всички се пишем с "висока гражданска активност", създаваме форуми и разширяваме старите, коментираме, предлагаме и какво ли не още...НО, има все пак едно НО, то се определя само с една дума - ИНФОРМИРАНОСТ! Защо точно сега казвам това? Първо, в тази статия се прави груба грешка, като се объркват две фирми /"Инжстрой" не е "Хидрострой", на която шеф е Николай Купенов Пашов/ и това се прави от сайт с претенции за Варна и, Второ - никой от предишните коментиращи не се впечатлява от тази грешка, а просто си коментират хората и това е; тук вече идва да ни послужи думата "графомания". Накрая - не мислете, че съм против идеята, против протестите и т.н., ама "висим като прани гащи", когато не сме информирани и коректни в новините и коментарите си, нали?! Иначе, всички сме от село, ама поне да е бъдем "селяндури"...

«5678910111213»

VIP
Подготовка за матура по английски език - В1 и В2
Индивидуална подготовка за матура по английски език, нива В1 и В2. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се извършва в две насоки: - Теоретична подготовка...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook