Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на NAVAR

«789101112131415»

Симеон Дянков: Всеки българин с депозит ще загуби, ако разклатим борда
2013-03-11 13:08:35
Коментар: По повод на &&&&&&: Е, сега вече разбрахте ли всички за какво става дума? Щом ни говорят за бившите соц. страни, ясно е кой - БКП и креатурите й! Естествено, валутният борд няма националност или партийна, или друга принадлежност. Той не убива бизнеса, а създава правила, той не означава спирачка, а е спасителен пояс
Симеон Дянков: Всеки българин с депозит ще загуби, ако разклатим борда
2013-03-11 13:02:48
Коментар: "премиерът Бойко Борисов и той като финансов министър са били подложени на огромен натиск от група хора с големи заеми да се пробие бордът" Моля всички много добре да вникнат в горния цитат от изявлението на Дянков! Никога не съм бил с ГЕРБ и няма да бъда, никога не съм гласувал за тях и няма да гласувам, но трябва всички да разберем - излизането от валутния борд ще бъде катастрофално за нас, обикновените граждани, защото това ще развърже инфлацията, ще позволи на кредитните милионери-олигарси да се оправят за секунди чрез валутни транзакции спрямо слаб български лев, а ние пак ще...Това е все едно да кажем на онези, които имат валутни сметки в страната и извън нея /колко от четящите това имате такива сметки?! Аз нямам!/: "Давайте, пускайте поредната пералня!..."
Гуцанов: Когато БСП стоеше зад Кирил Йорданов, Варна бе най-добрият град за живеене
2013-03-05 11:18:37
Коментар: Борко, както винаги, е свръх нагъл и манипулативен. Ами когато бяха тримцата в един отбор /той, Киро и Янко/, бяха най-големите кражби и злоупотреби в общината за години наред. Какво сега призовава за нома икономика и ново мислене? Да, има огромна нужда от нови идеи и практически дела във всички насоки, но без тях! И без досегашните общински съветници. Затова - избори до дупка!
Нищят бъдещето на ВМРО във Варна
2013-03-05 11:09:50
Коментар: Меко казано...А този Костадинов е типичен пример за български политик, макар и на местно ниво - преди изборите бяха едни призиви, едни обещания, а като стана общински съветник се разбра, че и той мисли само за филиите.
Общински съветник от Варна обяви гладна стачка с искане за независима проверка на дейността на общината
2013-03-04 12:59:51
Коментар: Цвети, наистина не мога да повярвам, че го правиш?! Някак си точно ти не ми се струва, че по този начин би реагирала. Не говоря за гражданската ти позиция - там ти се възхищавам! Думата ми е за начина на протеста ти - съжалявам, че ще ти противореча, но наистина ми се струва, че те употребяват. Наблюдавам те вече 6-7 години и все ми се струва, че това последното не е твое лично и доброволно решение! Та ти превъзхождаш по всичко споменатия от тебе "политик", да не говоря за останалите такива от ОбС на Варна. Защо не скъсаш тези окови и не се покажеш със своето "АЗ", там е залогът за твоето бъдеще!

«789101112131415»

VIP
Курсове по Растениевъдство,Животновъство,Растителна защита
Изпити за млади фермери и земеделски стопани.Обучение и курсове Център за професионално обучение към "Виктория ПМ" ЕООД - провежда обучения в присъствена или в дистанционна форма по: 1.Пчеларство-150...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook