Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Dinara

«1234»

Водоснабдяване и канализация - ВиК - Варна
2013-05-09 11:18:23
Коментар: Да, задължителна е, но очевидно по преценка на инкасаторката. И на нас тя ни каза, че е задължителна, обаче имам съседи, които са с по-стари водомери от нашия, но за тях не е задължително: "Техния е нов" ми се сопна инкасаторката, което изобщо не е вярно, тъкмо напротив. Нас не ни остави на мира докато не се свързахме с фирмата и не си уговорихме час. Изглежда имат далавера с тази история с новите водомери, но те не са цифрови и не биха могли да се отчитат дистанционно. Сега ние с новия водомер, при положение, че стария си беше съвсем наред, той и не беше, и толкова стар, може да се окаже, че догодина ще ни накарат да си сложим цифрови. А защо това не става сега? Били два пъти по-скъпи. Ами дори и така да е, по-добре сега, отколкото догодина пак. Иначе, аз потърсих инфо, но само за София намерих, там пък указанието е да се сменят на 5 години... Не е много читава тази работа, ми се струва...
Вадим свидетелство за съдимост в нета
2012-09-27 11:20:10
Коментар: Принципно идеята не е лоша, но знае се, няма пълно щастие. Така или иначе човек трябва да се нареди някъде за да си плати таксата, хубавото е, че има много места, на които може да го напрви и освен това, ще се спести ходенето до съда и то два пъти, което определено е нещо добро.
Спират автобусните линии без пътници във Варна
2012-04-17 11:21:50
Коментар: Тук не виждам спомената линия №21, но от поне 2 месеца и тя е спряна. Аз ползвах тази линия и ми беше много удобно с нея. И не само на мен. Срещаме се с хора по спирките, които все питат "Защо спряха 21?" Не съм много съгласна, че нямало достатъчно пътници. След 17 ч. когато хората се прибират от работа винаги имаше и правостящи. На линия №121, която пуснаха отново да не би да се качват повече пъътници. На всичкото отгоре маршрута й е доста по-дълъг, съвсем различен и по тази причина не може да се ползва от хората, които са ползвали преди това 21. Дей Илия на кирия, питам? Дали всичко е въпрос само на икономии?
Местят „Местни данъци“ в Стоматологията
2012-03-20 08:20:14
Коментар: Dry-Ice, тебе майка ти не те ли е учила на уважение към себеподобните. Дори не си се научил да не се изказваш неподготвен. А иначе относно преместването на Местни данъци и такси, аз също мисля, че идеята никак не е добра. В изчислителния център се е създала що годе добра организация и не е необходимо това да се променя. Но в крайна сметка кой се интересува от удобството на гражданите?
Кирил Йорданов: Много злини се свършиха във Варна от районните администрации
2011-10-10 08:07:50
Коментар: Какво е правил ли, Vladsan? Когато има проблемни или спорни, или съмнителни договори, той казва "Аз такъв договор не съм подписвал". Странно и неискрено, нали? Излиза, че в ръководената от него институция всеки си подписва договори както си иска, а той не, и по тази причина не носи отговорност. Дали хората обаче са толкова наивни, че да повярват и този път?

«1234»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
5.8 + 3.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook