Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Dinara

«1234»

ЕНЕРГО-ПРО
2014-07-23 11:53:34
Коментар: Сигурно този, който въвежда данните е в отпуск, или пък този, който засича показанията на електромера. А тези в енергото и в и к-ато очевидно са несменяеми, даже и за заместване. ВИК поне пишат служебно колкото предходния месец, после изравняват. Не че нямат бол други кусури. Днес вече е 23-ти юли, но данни за тока още няма и очевидно няма нужда потребителите да бъдат информирани- що така? Обаче видял - невидял сметката, не е проблем на енерго-то про, ако и един ден закъснееш с плащането лихвата ще бъде факт, начислявала се автоматично. Също автоматично се начислявала и таксата за включване след изтичането на обявения срок за плащане, без значение дали тока ти е спрян. Закъснял си, плащаш си за закъснението. Това е положението. Пред тези дружества имаме само задължения, права там трудно се доказват.
Водоснабдяване и канализация - ВиК - Варна
2013-11-04 15:54:18
Коментар: Jullian именно в това е проблема. Не може някой като ВиК просто "така да си пише". Ако пращат известие за потребление, нека бъде известие. Ако пращат предупредително писмо, нека бъде такова, но там където има защо. 2 в 1 определено не върви, не е нормално редовните платци да бъдат заплашвани, че ще им бъде спряно кранчето само 3 дни след като е излязла фактурата, независимо дали практически това е възможно или не. На това не му викам известие. Аз също съм за добрите отношения, но поведението на ВиК определено не е добър подход, още по-малко добро отношение. А инкасаторите какво да са криви? Освен, че на два от служебните ни адреси не са се появявали от м. юли. А там потребление има постоянно, защото се работи, има хора. Това също ли е нормална практика? И никой не те пита дали не губиш ценно време да проверяваш има ли най-накрая излезли сметки, вместо да го уползотвориш за нещо друго.
Водоснабдяване и канализация - ВиК - Варна
2013-08-20 06:57:35
Коментар: Сигурно затова новия срок за плащане, включително с предупреждението за спиране на водоподаването е 1 седмица. Иначе как да си обясня, че за фактура излязла на 26-ти, на 29-ти вече се изпраща писмо, на които пише ИЗВЕСТИЕ, но на което акцента е по-скоро в предупреждението "Ако не платите в тридневен срок от получаването следва спиране...", а инфото за стойността на потребената вода остава на заден план. Т.е. това по-скоро е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА СПИРАНЕ, а не ИЗВЕСТИЕ за потребление. Нямам нужда от заплахи, уважаеми, за да си плащаме сметките. За редовните си платци намерете по-коректен начин от този. Щото на това определено не му се вика известие.
Простреляната от касапницата в Тервелско се давила 4 часа в кръвта си
2013-07-18 07:56:19
Коментар: Дано жената се оправи! А по повод на заглавието, това е резултата от това, че както във всяка една сфера у нас всеки се занимава с това, което не му е работа, така и в случая - не журналисти се занимават с журналистика. А ако е обратното много, много жалко. Всякаква липса на професионализъм.
Бойко Борисов: Циганският вот за Бозов не се дължи на симпатия
2013-07-10 07:15:54
Коментар: Ако всички имащи право на глас, упражняват това свое право, няма на никой да му се налага да говори за "цигански вот". Ами като няма "български"... За какво бяха тези масови протести, за какво беше принуден Кирил Йорданов да подава оставка, след като само 18% от варненци се вълнуват от това, кой ще управлява града ни. Поздравявам новия кмет Иван Портних и му пожелавам да работи така за града ни, че да даде основателен повод на Варна да гласува за него и на редовните избори!

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.1 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook