Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Петрова

«891011121314»

27-годишен варненец бере душа след падане при поставяне на изолация
2012-05-06 09:11:10
Коментар: Много жалко з младия мъж.Но и аз съм на мнение,че хората изнемогват и всеки се чуди от къде два лева да изкара независимо какво ще работи,дори и с риск за живота си.От една страна този,който наема(търси изгодна оферта)от друга нуждаещия се от работа човек.Та дали е на договор или не то ,като ще става ще става.Късмет.Дали е завързано въжето професионално или не,ако се е откъртил лоста на който се държи все тая.Дано се оправи човека.И нека хората,които се наемат да работят такива рисковани работи да внимават много.
Край на цигарите на закрито
2012-04-11 19:21:56
Коментар: Не съм пушачка,и съм върл противник на цигарите. Но до някъде не съм съгласна с напълната забрана.Нека си има места за пушене ,пък аз ,като не искам да сред пушачи ще си седя у дома. А и има ли забрана за дом.условия,защото в много семейства се пуши,и така не се ли тровят децата им,и другите ,които не пушат? Аз в нас съм забранила да се пуши,но това е ,защото не пуша...но ако пушех гаранция щях да си тровя околните . Не мисля ,че забраната е на 100%ефективна полезно.Единствено ще загубят обществените заведения,ресторанти и т.н.По-добре би било да се направи така,че хората да ги откажат цигарите,а не да се откажат да излязат на кафе.
Специалист: С глад не се отслабва
2012-03-16 04:34:27
Коментар: Това с водата е спорно.За това аз лично пия доста вода,но не съм и фен.Тя е нужна ,за стройно тяло,и хубава кожа .И това е вярно,че ,като се огледам сред учениците виждам доста повече заоблени момчета и момичета.На 16 са така ,а на 30? С глад не се слабее,организма се уморява,и след това наново обратно си възстановява килограмите. Здравословно,рационално,и съобразно хранене ...много е важно спокойствието,което в този напрегнат за момента живот няма.
Читателски сигнал: Празнуват "Св.Валентин" във варненска детска градина
2012-02-08 21:23:29
Коментар: Какво значение има какъв е празника?Стига с тези глупости.Аз празнувам празниците,които ми харесват.Не празнувам Трифон Зарезан,празнувам 14.02,празнувам Хелуин,нищо ,че не съм дете,но ми харесва.От няколко години насам се празнува Коледа и т.н . Дори мога да ви кажа ,че празнувам и шикер байрям,нищо ,че не съм мюсулманка.Просто ми харесва да седна на масата около лакомствата,хаххах и на този техен празник аз със усмивка казвам ,че и аз празнувам,и имам повод за сладости.Кой каквото иска да празнува.За всеки влак си има пътници.
Читателски сигнал: Празнуват "Св.Валентин" във варненска детска градина
2012-02-08 14:49:02
Коментар: Observar Точно това имах в предвид.Въпроси винаги ще има.То украси,коментари,по тв.определено няма да пропуснат и т.н.А мама и тати ще дообесняват у дома.Ххахах ...

«891011121314»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.4 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook