Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Orange

«123456789»

Варненска майка: Имам въпрос към Бозов, Портних и въобще Община Варна!
2013-07-04 16:01:55
Коментар: Аз съм майка, която 2 години се опитва да измоли ремонт на сградата и площадката на една детска градина в центъра на Варна (излишно да споменавам коя - най-западналата градина в цяла област е). Посещава се от 150 деца. Площадката е от гол бетон с изпочупени съоръжения. Сградата - ежедневно падат парчета мазилка и тухли. Не се надявайте на нищо. Предизборната им кампания свърши. В нашия квартал през изминалата седмица заградиха с цветни огради една площадка (с две люлки на синджири, една пързалка и пясъчник за лайната на местните добитъци) и едно друго пространство, на което сложиха от тези меките плочки. И това беше. Точно зад Фул Макс преди Аспарухов мост - елате ни вижте цветните огради, с които ограждаме кочини. Колкото до Портних - лично аз му поставих проблема с нашата градина във Фейсбук, като се наложи да му стана приятелка за да мога да пиша на стената му. Това преди парламентарните избори беше още. Изпратих снимки, писма до общината, всичко, което може да го убеди, че градината е много зле. Да дари там две пързалки поне. Той ми благодари за приятелството и не взе отношение по написаното от мен. Бозов пък, като зам.кмет по образованието нищо не направи толкова години, не очаквам и сега да се мръдне за нещо. Разруха и никаква отговорност!
В девет села във Варненско има опасност от режим на водата през летния сезон
2013-06-10 16:51:37
Коментар: Айде сега да си проверите Дюлино, Голица и Бърдарево в кои общини са?!
Кандидатът за кмет на Варна от ГЕРБ Иван Портних: Варна трябва да има „Синя стая”
2013-06-07 08:34:08
Коментар: Уважаеми Ставри, аз съм служител на държавната администрация и много добре знам кога към кого се подават жалбите, така че ти не се грижи от къде падам. И сегашния кмет Караденчев знае за проблема - лично получи снимки - нали беше по инфраструктурата. И в Одесос получиха сигнала - чрез Господари на ефира, и беше препратен до голяма община за да им отговорят, че нямат пари. Просто, на никой важен детето не ходи в тази градина, явно. Сега започвайте да ме хокате и обиждате. задето съм чиновник :-)
Кандидатът за кмет на Варна от ГЕРБ Иван Портних: Варна трябва да има „Синя стая”
2013-06-06 18:47:38
Коментар: Да, Попстефанова май се казваше - именно от нея беше изпратен отговора на нашата жалба, защото точно тогава се издигна кандидатурата на Базитов за областен. Но и Базитов знае, защото на въпрос на журналистка от СКАТ за градината, отговори да го занимават със значими неща, а не с проблема на една градина.
Кандидатът за кмет на Варна от ГЕРБ Иван Портних: Варна трябва да има „Синя стая”
2013-06-06 18:02:26
Коментар: Проблема с ЦДГ 40 е отнесен към администрацията по следните начини - преди година и повечко чрез две жалби до дирекциите "Обаразование" - на Базитов и "Инж. инфраструктура" - на не помня кой шеф. Жалбите бяха изготвени и подписани от 147 човека - родители на децата от градината. Настоявахме за ремонт на срутващата се сграда, за легнали полицаи пред входа (пресича се улица за да се влезе в площадката) и за ремонт на поне една от трите площадки. Последваха репортажи по СКАТ, по "Господари на ефира", по сутрешния блок на Нова ТВ - без резултат. Ние родителите направихме въртешен ремонт на стаите, мебели и всичко което е нужно беше закупено (средно по 300 лв на дете).Как можеше да помогне Портних ли - ами вместо да печатат флаери, календарчета, плакатчета, значки, и всякви други предизборни боклуци, ако беше дал и 2 000 дори или не пари - да беше дошъл да се заинтересува, да обещае поне - пак щеше да е по-добре от безразличието, с което отвърна на молбата ми. И да ви кажа, нямаше да ме нападате ако вашите деца посещават градината, защото от сградата падат тухли, а площадката не само е грозна - тя е опасна за децата. Включително и Морето.нет публикува мое отворено писмо по проблема - и нищо. Аз не моля за моето дете - моля за всичките 150 деца.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook