Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Orange

«123456789»

Варна задържа среброто в класацията за най-добър град
2014-01-24 10:34:36
Коментар: Варна е една голяма кочина с море. Боли ме да го кажа, но за мен си е така. Обичам този град, но от ден на ден става все по-мръсен и противен.
Варненски майки искат край на автомобилите по тротоарите, пречат на детските колички
2013-12-17 16:50:03
Коментар: Искам да разходя Кмета в бебешка количка! Това ми е мечта от 6 години. Ежедневна борба с натрошени плочки, заобикаляне на лайна, липса на място за минаване, пазене от кучета и всякакви други проблеми за една нормална разходка.
Изгониха дядото с понитата от зоопарка във Варна
2013-11-13 21:50:31
Коментар: Три обиколки на поляната - 5 лева. Няма касов бон няма нищо. Ужасна воня и мръсни животни.
Варненска майка: Вашите деца, г-н Портних, играят ли между сметища, кърлежи и опасни съоръжения?
2013-09-04 15:50:12
Коментар: Когато Портних беше кандидат за депутат, аз му писах във Фйсбук (за което трябваше да му стана приятелІ. Запознах го с проблема на ЦДГ 40 "Щастливо детство" в Погребите. И тук съм пращала писмо по тази тема. Срутваща се опасна сграда, площадки без нищо - само бетон, мръсни пясъци и нито една пейка. Изпратих копия на подписка на родителите и т.н. Той само ми благодари за приятелството и не взе отношение по проблема. Истината е, че се направи ремонт на етажа на градината - първи от три етажа.Направиха изолация. Останалите два етажа са като бомбандирани.От покрива продължават да падат парчета тухли по пътя, по който минават деца, а от площадкие само изчистиха лайната на котките.Така подготвиха градината да се посещава отново от 150 деца. В съседство на градината има площадка за игра на кварталните деца.На тази площадка се събират местните пияници, наркомани и дилари. Преди 2 седмици пред очите ми се продаде пакетче наркотик. Обадихме се в Първо РПУ - два дена дилъра го нямаше и после се завърна.Имам снимки на спринцовки на площадката.Там играят деца.Български деца.Това е почти в центъра на Варна. Какво повече да кажа!? Аз не цапам, грижа се и децата ми да не цапат, но живеят, играят и се учат в кочина, пълна с лайна и наркомани. Още не съм си платила данъците, защото не виждам какво получавам срещу тези пари. Едно голямо НИЩО! Вероятно обаче ще се наложи да ги плате, защото се махаме от тази свинщина, която все още наричам Родина, и която странно - ще ми липсва, защото я обичам!
Близките на починала във Варна родилка търсят истината за смъртта й
2013-08-27 09:15:26
Коментар: Има и много доволни от нея хора, но както ми каза една от акушерките - докарва това доволство и от милите приказки. Аз бях доволна и и се доверявах наистина до момента, до който седейки пред кабинета не видях нанесен в картона ми преглед, без да ми е направен. Няма да навлизам в подробности, но първата бременност се грижеше добре за мен, или поне не съм разбирала за пропуските. През втората обаче бях занемарена. Не знам на какво е разчитала. Съпруга ми е лекар, свекърва ми е лекарка - може би на това, че те ме следят за проблеми. И мили жени, задължително след раждане си следете щитовидната жлеза. 99% се отключва проблем. Късмет на всички!

«123456789»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook