Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на orles

«123456789»

Кметове от Кърджалийско настояват за турски език в училище
2018-03-15 10:09:09
Коментар: Хората имат права като български граждани и като такива трябва да имат един език български.Иначе няма Отечество .Почнаха пак и това не го искат хората,а конюнктурни управници.
Липсата на общински жилища във Варна ще обсъждат съветниците от „Собственост и стопанство“
2018-03-15 10:04:38
Коментар: От една страна ги продавате на свои хора от друга ще си прехвърляте още .Т а то догодина пак ще трябва да си прехвърляте.
Пътни полицаи във Варна вече правят "скъпи" снимки с тринога камера
2018-03-15 10:00:55
Коментар: Пак се обръщам към хората,които казват ,КОИ УЛИЦИ ДА СЕ АСВАЛТИРАТ В ГРАДА.Стана невъзможно да пътуваш из Варна.Отрязахте ,че правите булевард Левски,но защо пусхахте тези лакоми фирми да ровят и къртят всички улици в града.Съобразявайте като пускате улици за ремонт.по два километра задръствания се получават по околовръстния път ,по Сливница по Владислав .Кат нека да си контролират,но с тези милиони работещи на едно място двигатели си отровихме града.
Прокуратурата: Единствено скоростта е виновна за инцидента на гара Хитрино
2018-03-13 10:05:05
Коментар: Не мисля така.Все пак в интерес на ГОЛЯМАТА ИСТИНА прокуратурата е правилно да провери и тези версии и становищата на всички експерти?Може ли само тези двама машинисти да бъдат обвинени?Та те се стопиха от скръб.Изправността на железния път,на включване и изключване високоволтовия ток,а изправността на цистерните.Моето скромно мнение като човек е такова.
За една нощ затварят бул. "Владислав Варненчик"
2018-03-13 09:56:42
Коментар: Господин кмете,защо позволявате на фирмите ,които ремонтират пътищата в града да го разкопават тотално?След голямото разкопаване за нов булевард ,не трябва да се раэрешава копане и стъргане на асвалт по улиците ,по които преминават основните потоци на движение в резултат на булеварда.Или фирмите така си разбутват и отварят нова работа .Движението в града и отвратително.Стават нарушения щото някои шофьори нямат търпение и за да изпреварят правят грешки.!!!!!!

«123456789»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.9 + 2.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook