Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на orles

«123456789»

Сбъркан закон доведе до огромни опашки пред Агенцията по вписванията
2018-03-29 16:42:59
Коментар: Абе който е сгафил -вземете им на депотатите заплатата за два работни дни.Заплатата на ден е 150 лв.Какво значи сбъркан закон.Че утре може да подпишат закон да ни изгонят от България-пак ли ще е сбъркан закон.Смешно става от напрежение.
Турски бойни кораби идват във Варна
2018-03-29 16:37:14
Коментар: така ще бъде.Нали НАТО ще ни пази.Хората трябва да познават района.затова идват.Ние като нямаме кораби какво да ни правят хората -ще ни пазят -.Нали така господа адмирали от България.
Путин се прицелва в рекорд на Сталин
2018-03-19 10:09:42
Коментар: Векове наред заплахата за Русия е идвала от Запада през Полша .Освен това Англия се опитва да хвърли проблемите пак към Русия.ПАРАДОКС- САЩ обвинява Русия за влияние в изборният и процес.Освен това ,когато Горбачов подаде ръка на западният свят и се опита да спре СТУДЕНАТА ВОЙНА западнете демокрации ДЕМОНСТРАТИВНО показват ,че те са победили .Това съвсем не е победа НАД РУСИЯ И ТЯ ГО ПОКАЗВА.Западните демокрации си налагат начина на живат над страните от източна Европа ,което унижава народа/освен някои отдавна са сеп продали.ТОВА ИЗДИГНА УБЕДИТЕЛНО ПУТИН.Руснаците са горд народ-те не са побеждавани никога.
Комисията по транспорт се събира заради проблема с трафика във Варна
2018-03-19 09:58:48
Коментар: Тази умна и сигурно добре платена комисия,която ще се събере да пие по един чай с 2 медчета и предлагам:Да затвори всички улици на ВАРНА .И да пусне избраните със конкурс фирми да къртят и ровят на свобода в града.ЩОТО ТЕ И СЕГА РОВЯТ в града където си искат. Освен това на господин кмета предлагам данъкът за МПС на варненци тази година да се опрости.За движение в града да поръчат двата останали КУГАРИ въртолети. Във нашия град вие разрешихте да се копае навсякади и не можем да се движи.ЦЕЛИЯТ ГАД Е ЗАДРЪСТЕН от работещи автомобили ,които ТРОВЯТ ГРАДА.
Духовият оркестър на Военноморските сили с безплатен концерт тази вечер във Варна
2018-03-19 09:50:07
Коментар: То няма военноморски сили обаче оркестър и адмирали имаме.

«123456789»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 2.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook