Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Tromto

«123456789»

Започва нов инфраструктурен проект във Варна с мащабите на бул. "Левски"
2020-01-15 18:08:57
Коментар: @ROCKNROLL Криво да седим, право да... броим кварталите: Цар освободител - Победа, Възраждане 1,2,3, Младост 1 и 2, Север Левски - Бриз (и максимално улесняване на връзката със Св. Никола, Траката, Евксиноград и Ален Мак), Чайка, Левски (който е колкото два други квартала), Цветния, Победа, Христо Ботев, Максуда, Иван Рилски
Българин премаза умишлено мотоциклетист в Хага
2019-12-23 16:18:57
Коментар: moreto, mo-o-oretooo... пусти мързел. Ами преведете два-три реда от ad.nl, да стане по-ясна ситуацията! Ето ви резюме: Който желае, да си потърси статията със заглавие "Opgefokte Bulgaar rijdt met zijn Mercedes in op scooterrijder na verkeersruzie: ‘Zijn zwangere vrouw zat naast hem’. Накратко - холандецът със скутера стои и чака на червен светофар. Нашенецът, по някаква причина, не успява да спре и го удря, но без да го събори или нарани. После слиза от колата, оглежда бронята, вижда, че няма последствия и без да каже нищо се прибира обратно. Холандецът е възмутен, че не е получил обяснение, или дори само извинение и слиза от скутера. Като вижда това, наш човек излиза и го посреща със шамар. Следва размяната на крясъци и холандецът чупи стъклото, качва се на скутера и потегля... и т.н. Т.е., агресията е 100% стартирана от българина.
11 починаха, над 300 са в болница от домашно вино от кокосови орехи
2019-12-23 13:35:52
Коментар: "Ламбаног" не е вино, а РАКИЯ, приготвена след преварка (най-добре - двойна) на вино от накиснати кокосови стърготини, наричано във Филипините "тубА" (с ударение на последната сричка). Обикновеният ламбаног е 40-45 градуса, но "истинските мъже" предпочитат двойно преварения - на 80-83 градуса. За да се постигне максималния възможен градус често първака не се изхвърля (въпреки споменатите постоянни предупреждения на властите - виждал съм ги лично във вестници в Лузон) и... белите стават.
Част от касите на дирекция „Местни данъци“ във Варна ще работят извънредно
2019-12-20 10:38:54
Коментар: @xxx - Извънредното е, че ще отварят в 8:30, докато обичайното работно време е от 9:00. Краят на работното време не е променен - пак 17:30.
Допълнителен пътен знак внесе смут сред велосипедистите в Морската градина на Варна
2019-12-06 09:17:22
Коментар: Колко от "възмутените от знака, забраняващ движението на велосипеди" тук са шофьори? Добре - свалете ръцете, извадете си книжките и ги сложете някъде поне за месец, докато отворите ППЗДП, прочетете и запомните, че: Пътен знак Т7 - "Пътно превозно средство, за което не се отнася действието на пътния знак", се поставя под пътните знаци за групи "А", "В" и "Г", за да указва за кои участници в движението НЕ СЕ ОТНАСЯ действието на знака. При необходимост, под символа на превозното следство може да се укаже допустима максимална маса в тонове. В случая, Т7 е поставен под В2. От своя страна пък, забраната на В2 не се отнася до "лица, живеещи в зоната на забраната, както и за инвалиди". Т.е., в рамките на постановеното от Общината, комбинацията от знаци е напълно адекватна.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook