Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на didi

«121314151617181920»

Кметът на Варна за отменената му заповед: Това е демагогия
2013-11-23 10:58:26
Коментар: Струва ми се, че народа пак трябва да се надигне и този път срещу мижитурката назначен за областен управител. Няма равен на друг този малоумник! През февруари по време на протестите се покри, като плъх в миша дупка. Сега се прави на интересен! Достатъчно години изкара в общината и е време да се махне от управата на града и областта!
Бивши казарми във „Владиславово” са предвидени за настаняване на бежанци
2013-11-13 07:18:29
Коментар: Настанете ги в Максуда! Поредните хрантутници! Гърция си затвори границите, а у нас пълно с политически проститутки!
Голямото училищно местене нажежи страстите в зала „Варна”
2013-11-07 19:27:17
Коментар: Защо не преместите МГ в "Химията"? Достатъчно голямо е! Забравихте свободната сграда на "Мара Тасева". Я преместете МГ там - хем на въздух, хем на тишина! Къде ще пратите ТОХа, Икономето и Облеклото? Особено последното дето е със затихващи функции! И на техните места постройте затвори за да имате осигурени места за бъдещето!
“Енерго Про” в действие или как чехите ни подготвят за зимата
2013-11-07 07:09:50
Коментар: Не знам защо Комисията за защита на потребителите, не се занимава с Енерго-ПРО!? На мен лично ми изгърмяха уредите през м. май. Имаше жалби, протоколи от моя страна и накрая трябваше да се обаждам до ДКЕВР, за да получа отговор от който е ясно, че за уредите които са отремонтирани ще ми се заплатят разходите за ремонта (но не е на 100%) , а тези които не могат да бъдат ремонтирани си остават за спомен за моя сметка! Неясно защо бяха продадени тези дружества и защо има разлика в цените на тока в различните области? Всеки си прави каквото си иска в тази държава, защото държавата го позволява! Не е луд който яде баницата, а който я дава!
Автомобил помете младо момиче на пешеходна пътека на бул. "Сливница" във Варна
2013-09-18 20:34:48
Коментар: Жалко, че управляващите нямат волята да променят закона и да въведат тежки санкции при шофиране след употреба на алкохол и при инцидент с пешеходец на пешеходна пътека. Не са единични случаите, когато в едното платно автомобилите спират, а в другото не! Няма за какво да го защитавате, шофьорът е виновен! Трябва да го лишат от правоуправление поне за 1г и трябва лечението и времето на нетрудоспособност да е за сметка на виновника! Както и той трябва да изплаща допълнителни средства на пострадалите! Ако има такива наказания и като знаеш че ще ти бръкнат в джоба , няма да форсираш Голфа със скорост много над разрешената 50км/ч!

«121314151617181920»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook