Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на didi

«91011121314151617»

Обстановката в Аспарухово към този момент (+нови снимки)
2014-06-21 09:14:22
Коментар: Незаконните постройки да се съборят! Крайно време е законите в тази държава да се спазват! Незаконните сметища да изчезнат и да се налагат солидни глоби за изхвърляне на боклуци на места които не са регламентирани. Кметът на общината беше издал заповед за боклуците, но кметът на Аспарухово дали е наложил глоби на нарушителите?
Папазов и Йовчев са във Варна, очакват Найденов и Орешарски
2014-06-20 07:46:56
Коментар: Пинокио за какво дойде? За да мънка, както винаги! Тези управляващи са отново неадекватни! Как не ги е срам да приказват, че били направили това или онова! Безсрамници! Никакви ги нямаше в Аспарухово, а били направили били... Невероятно е да си пишат активи, за сметка на човешката трагедия! Единствено кмета беше в Аспарухово и не се страхуваше от калта! Браво г-н Портних!
Клисарова: Матурите няма да бъдат провалени
2014-05-24 16:03:22
Коментар: До lefer5: Не знам какво и колко общо имаш с образованието, но като ти гледам правописа е ясно, че си далеч от него! Министърката е направила много на думи, а на дела НИЩО! За учениците в професионалните гимназиИ не се провежда практика във фирми с производство. Всеки иска да има подготвени кадри, но никой не иска да ги обучи практически! Министърката е добре да натисне съпартийците си депутати и да приемат този така дълго чакан Закон за средното образование! Образованието си буксува, а в някой насоки дори се движи назад!
Папазов: Проектът за новото пристанище няма общо с ромите в "Максуда"
2014-05-17 10:25:58
Коментар: Ама как няма да надделеят циганите, като са много добре управлявани и удобни за управляващите.Те чакат като гарджета да им дадат нещо и са съгласни да подкрепят независимо кой. По статистика на МОН 41% от учащите се в българските училища са от тях. Представете си какво ще стане след десетилетие или две, а за повече да не мислим че е страшно? Как ли тогава ще се справят управляващите? Явно са забравили оня рефрен:"...дорде е мъничка змията, да й строшим главата!" Жалка гледка е Максуда и загрозява града. Като акустират корабите , моряците ще има да се чудят в кой свят са попаднали?
Два района във Варна остават без вода
2014-04-12 09:20:08
Коментар: За седмица сме трети ден без вода! Не е нормално да копаят днес на едно място и след 2 дена на 2 метра пак да има авария и пак да копаят. Тук сме като след война- окопани от всякъде. От 3 месеца не е асфалтирана дупката на ул. Априлов след ремонт на ВиК, а по ул.Н. Рилски няма да кажа колко са на брой такива дупки. Те явно са в размножителен период! Монополистите си правят каквото си искат в тази държава, ако въобще има държава!

«91011121314151617»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.5 + 2.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook