Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на petar k

«131415161718192021»

След смъртта на ученик в час: 14-годишно момче е с обвинения
2017-05-05 09:23:56
Коментар: В този случай при тези обстоятелства вина ще носи и учител, и директор. ОБАЧЕ причините за агресия и своеволие се коренят на първо място в семейството, след това в обществото и накрая - на училището. Ало, министрите на образованието, директори и учители - какво правите при първи симптоми на агресия още в детската градина - НИЩО! Децата били разглезени, та затова.... Да, ама не! Учителят информира директор и вика родител за най-малката проява на некоректно поведение на детето! При втора проява - директорът разговаря с детето и родителят, а може и с представител на детска педагогическа стая и психолог. За трети случай - медицински обследвания за сметка на родителя и отсраняване на детето от градина, училище - родителите да си вземат отпуска през това време. Ей така работят нещата!
Какви проблеми показа експертното обследване на варненски подлези?
2017-05-05 09:17:53
Коментар: Нашите обследвания / на данъкоплатците/ показват, че подлезите приличат на миризливи пещери с находки на изпражнения. Никой! Ама никой не се грижи за тези съоръжения. И не само за тях - стълбите са изпочупени, улеите за колички и инвалиди не се поддържат, осветлението е недостатъчно, когато го има, паяжини са провиснали отвсякъде. Не е само въпрос на пари, а и на поддръжка. Всичко изоставено се руши. Докога общинарите ще стоят в кабинетчетата и ще пият кафе? Кога ще има общинари на "терен" - извън сградата?
Бутилираната вода е една от най-големите измами на века
2017-05-05 09:12:15
Коментар: И аз съм привърженик на чешмяната вода, още повече, че с тази вода сме и израснали. Разбира се, че има разлика във вкуса - то и в различните части дори на България питейната вода е с различен състав и вкус, но генерално става за пиене. Не понасям френетичните поддръжници на бутилираната вода и как не могат да пият чешмянка. Но като имат желание да си харчат парите за вода /напълнена от друга чешма/, да го правят. Ако пием по 1.5 л вода на ден - 1 левче - за 1 година ще имате около 400 лв. на човек парички за една ваканция. Днес много хора нямат пари, защото купуват безсмислени неща, подведени от всякакви реклами и моди. Ерата на манипулираните купувачи.
Обвинения за тормоз във варненска ясла
2017-04-28 09:33:44
Коментар: 2-годишното платено майчинство е в ущърб на българските деца. Не всяка майка знае как да отглежда и възпитава детето си. Не всяка има капацитет за това. Ако е по лично желание и избор - със сигурност тази жена ще направи максимума за детето си. Жена, която остава да се грижи за детето си, вместо да прави кариера, е напълно наясно защо го прави. Примери - колкото искате. Люпенето на семки, кафе с цигари и бебета в колички - това само в България може да се види. В развитите държави когато си с детето си, ти си негов партньор в игрите, в общуването. Детето не е вързано в количка, не е пуснато да дивее само на площадките, не е оставяно да се зомбира от телевизия, не проговаря на английски първо / от детските филмчета/, не е агресивно, защото не е неглижирано от родителите си. В детските заведения има хора с психически проблеми, несъмнено, но също така има и много родители с психически проблеми, и всичко си има причина, не мислите ли?
Обвинения за тормоз във варненска ясла
2017-04-27 13:30:43
Коментар: Тона, което се случва в ежедневния живот на хората, влияе на всички. Агресията по улиците не е причинена от учителите, лелките и възпитателките. Не ги оправдавам, но това е явно изразена тенденция в българския социален живот - грубост, нетърпеливост и и агресия. Това и виждат децата, така постъпват и те. До 2 годинки поне си стоят у дома и са възпитавани или не от майките си. Моето дете беше блъскано, хапано и бито от други 2 годишни. Със сигурност учителките не толерират това, но агресията идва от дома. Персоналът също не винаги е подходящо избран. Ама откъде да дойдат спокойни и уравновесени учители, като животът ни е изнервен и се срещаме ежедневно с нагли и безпардонни хора...

«131415161718192021»

VIP
Купува Земеделски земи
Купува обработваеми земеделски земи на конкурентни цени в област ТЪРГОВИЩЕ-общини ПОПОВО, ОПАКА, ТЪРГОВИЩЕ, АНТОНОВО, ОМУРТАГ; област ПЛОВДИВ - община Пловдив, Първомай, Асеновград, Съединение, Стамболийски,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook