Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на nestinarka

«2345678910»

Забраниха детски играчки, предлагани без достатъчно информация
2017-05-28 18:37:31
Коментар: Малеее! Ма то големият проблем! Някакво разглезено хлапе, растящо под егидата на телевизионните реклами, оревало света, и горките му родители, щото това е жизнено важно, изхарчили още 60лв в опити да угодят на отрочето си... И сега цялата държава ще се занимава с този проблем. Що за малоумен народ?!?!
Пешеходецът няма да носи вина за ПТП, ако водачът е карал с превишена скорост
2017-01-14 08:00:30
Коментар: Калинке,на 50м като ми излезеш на платното, и с двойна скорост да се движа, ще успея да ти спра. Ама като ми изскокнеш на 2м пред колата, и с 10км/ч да се движа, пак няма да ти спра... Щото то природа... физика... нещо не ги е еня какво пише в нашите закони. Спирачният път си е спирачен път.
Варненката Нели Петрова: Не може съдиите да вменят вина на пешеходеца за това, че пресича на пешеходна пътека
2017-01-13 18:32:07
Коментар: Да, градовете са за хората, за ВСИЧКИ хора - и тези в колите, и тези на колелетата и тези, които ходят пеша. И да, физиката има много общо с действието движение. И в конкретния случай става въпрос за СПИРАЧЕН ПЪТ. Защото и с 10км/ч да караш, като ти излезе внезапно на пешеходната пътека малоумника на 2м. пред колата, няма начин да спреш половинтонната машина в тия 2м. Да не говорим и за различните видове метеорологични предпоставки, осветеност на улицата и т.н. И разбира се, че е нормално ВСЕКИ участник в движението да носи своята отговорност за своето поведение. Това, че някой е най-уязвим не му позволява да бъде безотговорен.
Варненката Нели Петрова: Не може съдиите да вменят вина на пешеходеца за това, че пресича на пешеходна пътека
2017-01-13 03:00:05
Коментар: Уважавам мъката на тази жена, но не и малоумието и! Кой нормално мислещ и що годе образован човек, ще си помисли, че заличавайки два реда от един човешки закон, с това ще ЗАЛИЧИ И ПРОМЕНИ И ФИЗИЧНИТЕ ЗАКОНИ?!?!? И текстът, който тази НЕНОРМАЛНА жена иска да премахне, е написан именно въз основа на ФИЗИЧНИ ЗАКОНИ, чието следствие е СПИРАЧНИЯ ПЪТ. И е съвсем нормално, всеки участник в движението да носи СВОЯ ОТГОВОРНОСТ. Стига вече с тези ПРАВА, ПРАВА, ПРАВА.... Не случайно в стария закон и правилник пешеходните пътеки бяха два типа - ЗЕБРА -с абсолютно предимство- на кръстовищата и сфетофарите и ОБИКНОВЕНА - при която пешеходецът пресича носейки собствената си отговорност да се огледа. Ама вие представяте ли си, ако го няма този параграф от закона, значи никой няма да научи децата от идните поколения да се оглеждат, това означава всички НЕМИСЛЕЩИ БЕЗОТГОВОРНИ овце да слизат на пътното платно когато и както им падне, дори на 2м. пред колите, дори върху самите коли... БЕЗУМИЕ!
Варненци „разкрасиха" новите пътеки с надписи „Погледни"
2016-11-26 05:54:24
Коментар: Шелдън, има нужда от тези надписи. На овцете трябва да се подсказва, че носят отговорност за собствения си живот и че пешеходната пътека не отменя физичните закони - пешеходецът Е ДЛЪЖЕН да се огледа.

«2345678910»

VIP
Периодичен инструктаж на персонал на повдигателни съоръжения
ЦПО Виктория-ПМ, провежда ежегодна проверка на знанията на персонала на повдигателни съоръжения: 1.Телфер- 1 година 2.Машинист на ПРП – 1година 3.Машинист на кран – 1година . 4.1. Прикачвач – такелажник...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook