Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на nestinarka

«123456789»

Къде да заведем децата на 1 юни във Варна? (събития)
2019-05-30 13:32:51
Коментар: Мхм... Аз бих казала: Не ги водете в лудницата на комерсиализираните мероприятия. Заведете ги в природата, потъркаляйте се по поляните с тях, поиграйте на криеница в гората, потичайте боси по тревата, легнете и гледайте облаците...
Община Варна продава на търг имоти за близо половин милион лева
2019-05-30 13:28:45
Коментар: Като погледнах имотите - само два от тях стават що-годе за ползване - останалите са от куци по-куци. И като видях обявените начални цени - не виждам кой луд ще даде толкова пари за тях.
Обсъждат въвеждането на предмет "Религия" в училище
2019-05-19 12:57:09
Коментар: Според конституцията на РБ религията е неприкосновен личен избор. Което означава, че и познанията за религиите са въпрос на семейно възпитание. Аз не желая извън дома ми децата ми да бъдат запознавани с религиите извън контекстна на историческото минало. Категорично против въвеждането на религията като задължителен предмет съм.
Монтираха пешеходен надлез по новия бул."Васил Левски" във Варна (снимки)
2019-03-19 08:00:30
Коментар: Боже, каква грозотия!!!!!
Българска община спря помощите за новородени на родители без средно образование. Ромите смята това за дискриминация
2019-02-28 14:27:20
Коментар: По конституция образованието до 16 годишна възраст е задължително, което в общия случай означава ОСНОВНО образование. За съжаление в конституцията не е упомената задължителна степен на образованието, което значи, че ромчето може да повтаря 9 пъти първи клас до 16 годишна възраст, да е изпълнило задължението си по конституция и пак да няма основно образование... Така че в случая, поставяйки образователен ценз за получаване на обществени облаги, действително се получава дискриминация. Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. Може би трябва да се тръгне в посока промяна на конституцията в частта за задължителното образование... и тогава да се работи по въпроса за ограничаване на правата на хората, неизпълняващи своите конституционни задължения.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook