Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на mageq

«123456789»

ОУ „Захари Стоянов“ вече е с нов директор
2014-08-05 22:17:16
Коментар: plani,какво означава думичката "затъ" и "уйдурми"? Би ли обяснила на българския читател? Ха ха ха!!! Пази Боже от "грамотни" невежи хора!
Уволниха директорката на ОУ "Захари Стоянов" във Варна
2014-08-04 16:03:23
Коментар: niki, първо - не е задължително винаги едно дисциплинарно уволнение да пада в съда! Второ, никога и никъде не се е споменавало за закриване на ОУ"Захари Стоянов" или вливане в ОУ"Раковски". Трето- председателката на това прословуто сдружение,( в което на учредяването са присъствали едва 3-ма членове, и дори сега не знам дали бройката им не е отново 3-ма), защо като е искала толкова да помага на децата не е останала на предишната си месторабота,( и тук има съмнения за кадърността й), непрекъснато подскача само и единствено срещу Генова, това не е ли целенасочено?! Относно уволнението на директорката, си е точно на мястото, защото от години въпросната Колева противно на всякакви законови норми и правила, тя е правила непрекъснато своеволия! Мисля, че в статията много ясно е описано какви нарушения е направила директорката иииииии след като не си е взела бележка от наказанието "предупреждение...", то идва следващото по ред наказание, именно дисциплинарно уволнение! В крайна сметка, нека всеки да си знае мястото!!!! И не на последно място ,не можах да разбера, това прословуто сдружение в каква тенденциозност обвинява Генова ?! Или просто така да сме във фокуса на медийното пространство!
Учениците до 4-ти клас да повтарят при лош успех
2014-06-30 14:56:08
Коментар: А за белега "неграмотни деца" някой замислял ли се е? След като ученика не показва знания за необходимия минимум, който се изисква би било редно да се повтори класа с цел научаване на необходимия учебен материал.
Искат обединяване на две варненски гимназии
2014-06-08 18:28:42
Коментар: plami, много жалко, че се самоопределяш като високо интелигентен човек с добро възпитание и образование. По написаното от теб личи точно обратното. ( най-малкото, че никой не си позволява да обижда, за разлика от теб........това е възпитание!!!!) Да, за това си права, че всеки има собствено мнение, но не и за сметка на друг човек! А това дали Генова членува в партия или не, си неин личен избор. Не съм убедена обаче, че е член на ДПС. И отново не разбирам връзката на ДПС и Гимназията по автотранспорт? При положение, че няма ученици, при положение, че не се води учебен процес е много близко до ума необходимостта от сливане на две училища! Много се увлякох да ти обяснявам. Както написах и по-горе нивата ти на възпитание са много под нормата и не си заслужава да ти се обръща внимание. От всички , които до момента са писали по темата, никой не си е позволил конкретни обиди, а и на всичко отгоре коментарите са позитивни, единствено от твоите лъха негативизъм и злоба!!!!! Не си заслужава, човек да ти обръща внимание!" Убий глупака с мълчание"!
ГЕРБ иска избори 2 в 1 в края на септември
2014-06-08 16:39:48
Коментар: ясно е написано, че всеки гражданин има право на избор. Кой ще ме задължи, а и след това глоби, ако не отида да гласувам. Е, няма да отида, защото към момента няма една партия, за която да си дам гласа, всички са измамници. Не се е намерила все още партията, която да има ясна, прозрачна програма и в нея няма "маскари". Така, че нито ще гласувам, нито ще си плащам глобите, ха да ги видя как ще рипат срещу конституцията?

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook