Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на mageq

«34567891011»

На живо в снимки: Въпреки, че премиерът прие оттеглянето на Пеевски, варненци протестират
2013-06-15 21:37:32
Коментар: Протестиращите защо не вземат да свалят и Общинския съвет начело с Костадинов, дето се зачуди към коя партия да ходи?
Спрегнаха стари кадри на БСП и ДПС за зам.-министри в кабинета „Орешарски"
2013-06-13 14:07:30
Коментар: Ами от Бойковизма какво видяхме!? - глад, мизерия, безработица, замразени заплати от преди 4 години. Не симпатизирам на нито една партия от тези, които са в момента в Парламента, но при тройната коалиция поне се вдигаха заплатите и пенсиите на 6-месеца. Сигурно са крали, няма управляващи, които да не крадат, ноооооооооо "Бойко и Ко" се оляха. Така, че по-добре по-малкото зло, пък дано започнат малко от малко да вдигат мизерните заплатици на хората.
Янко Станев: Гласувам трудно
2013-06-05 11:34:08
Коментар: Не мога да повярвам, кой говори за задкулисни и интригантски схеми!? Този, който толкова години всичките схеми ги върти, без значение задкулисни ли са или интригантски, или каквито и да било други, само и само да се облажи и "намаже филийките си"!
НФСБ: Без нашите деца на 15 септември
2013-05-28 15:12:44
Коментар: Никъде не се споменава, че изучаването на майчин език ще бъде наложено в задължителна форма на обучение. Тук става въпрос за СИП, както арменците си имат СИП майчин език в училищата, так и за етническите турци става въпрос. Не мога да разбера защо се преиначават нещата.Естествено, че в България официалния език е БЪЛГАРСКИ и ще си остане такъв, но какво лошо има в СИП-ова форма т.е по желание, който иска да изучава и майчин език. А Костадинов ако иска да си пуска децата на училище, то си е негов проблем, ще си отнесе глобата предвидена по Закон. Не може да призовава учители да се включат в протеста. Училището е надпартийна институция. Да спре вече с този си фарс Костадинов, аман от такива като него псевдополитици.
РЗС започва подписка "Без турски депутати в София"
2013-05-28 11:11:17
Коментар: А защо тогава 4 години министър на културата беше Вежди Рашидов? Или когато ни е угодно си затваряме очите, когато не е - крещим с цяло гърло. Янето докато ближеше нечии з......ци, не се сети да маха турците , а сега! Защо ли, ами защото е извън играта. Еххх Яне, Янеееееееееее, по добре си ходи при конете си и не се занимавай повече НИКОГА с политика!

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook