Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Валя

«456789101112»

Коледни добавки според пенсията
2013-08-02 19:31:13
Коментар: според мен логично е Коледните добавки да са в низходящ ред с увеличаване на пенсията - колкото по - висока пенсия получаваш - по - малко добавки на Коледа. иначе е цинично.
Над 20 хил. семейства кандидатстват за помощ за първокласници
2013-08-02 19:26:56
Коментар: и особено тези, в които единият или двамата съпрузи работят без договор или на минимална заплата, различна от реално получаваната, а се водят безработни. излиза, че ние, които не можем да лъжем държавата с доходите си, самата тя ни дискриминира.
Във Варна обучават социални служители за справяне с конфликти
2013-08-02 19:24:53
Коментар: ако са такива като инспекторката в РИО, която ми заяви с тайнствен глас, че вече четири години присъствала в моя живот и в този на детето ми, без ние да подозираме или като тази социална работничка, която отявлено се опитва да прокара идеята на училището в ущърб на детето ми и усилено ми пробутваше листовка на Спортното училище, защото детето ми било буйно и било в негов интерес да го запиша там, а на въпроса ми дали смята Спортното училище за поправително училище, след като буйните деца там ги записвали - да ми клати глава, пази боже от такива медиатори. дано се окаже читава инициативата.
Подстригаха и изчистиха мечката Свобода
2013-07-31 19:57:30
Коментар: за първи път да прочета адекватни коментари по случая. детето не може да бъде задържано. въпросът е социалните служби да не проспят и този път случая. родителите сигурно ще бъдат глобени. така си мисля, защото има една поговорка - който чупи - купи. добре е случаят да се развие така, че да бъде поучителен за децата. върху моралния и нравствен елемент, който през последните десетилетия е на най - заден план, е добре да бъде акцентирано. все отнякъде е хубаво да се почне. стига злоба и омраза. писна ми от простаци по интернет. рядко има хора, които мислят, като пишат.
Константинов: Власт се сменя по два начина - с избори и с калашници
2013-07-28 01:30:25
Коментар: уж провокатори хвърляли камъните, а се чудя защо протестиращите не ги подгониха тези провокатори. нещо не ми се връзва. като ги разпознават като провокатори, защо не реагираха по друг начин.

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook