Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Валя

«123456789»

Само за десет дни единадесет влака на БДЖ бяха обект на вандализъм
2013-08-30 03:53:13
Коментар: осемшест, щом в Бъргария да ти пожелае служител или продавач на услуги "приятен ден" се смята за върхово постижение на професионалната пригодност работата не е на добре хич. иначе си права в коментара си. само малко се чудя защо да ни ругаят нас за състоянието на компанията. Да споделя и аз опита си, който е сравнително скорошен - отпреди два месеца - та пътувам аз снощния влак Вн- Сф. Мотрисата нова, компютъризирана, климатизирана. докато чаках да тръгне, изпуших си една цигарка и пред мен мъжът искаше да отвори вратата и да вреле във вагона. леле, мале, че като се разфуча оня ми ти шафнер - толкова ли сме били прости, че не сме видели зеленото копче отдясно. аман от нас и т. н. и т. н. с две думи - този индивид оцвъка положението отвсякъде. язък за новата мотриса, язък за климатика. още не сме наясно, че да продаваш услуги е най -трудно, защото те нямат материално изражение и клиентът плаща за нещо, което е с неясно качество до момента на потребяване. второто нещо, което не ни е ясно още е, че всеки служител, даже и лелята на тоалетните е лицето на компанията в момента, в който се появи клиент. та пътувах си аз хубаво от варна до софия, но обратно...леле майко - качих се в прочутия експрес "златни пясъци" - о, чудо, о ужас на ужасите. понеже пристигна с половин час по - рано от другия бърз влак и платих 5 лева повече, получих воня на обществена тоалетна и мръсотия до шия. карай, това е, минке, положението, както се казва. да сме живи и здрави. толкова можем - толкова правим.
Варна е по-прашна от нормата
2013-08-23 22:54:22
Коментар: ухажването между РИОСВ и Общината е губене на време и оправдаване на заплатките. не можели да получат данни за честотата на миенето. ами да ги изискат. какво се халосват и ни дават смешни обяснения. навремето всяка нощ се миеха улиците, ама тогава не бяхме такива "любители на природата" и ресурсите й, но хората бяха по - здрави.
Тази вечер избират мис "Варна"
2013-08-23 22:50:26
Коментар: страшно престижно по пътя към ...нищото.
Опростиха общинския наем на Златина с тризнаците във Варна, чийто мъж е в затвора по делото Гранити
2013-08-23 22:35:09
Коментар: въпросът е многопластов. децата виновни ли са, че баща им е престъпник. тук моралната, справедливата и социалната гледна точка се сблъскват. все пак основна вина има този елемент, наречен техен баща, защото е допуснал това състояние на семейството си. стига им на децата тежестта, че баща им е в затвора.
Драконовски мерки за сигурност в Kids planet в Гранд мол, сменят гривните с чиповете с нови
2013-08-23 22:14:06
Коментар: Абсолютно съм съгласна с 86. Аз самата съм оставяла съм детето си в такъв кът в Елитис навремето, но с приятелката ми бяхме седнали точно до къта и аз постоянно го гледах. Освен това, моловете не са някакви учреждения, които да изискват родителите да са без деца, так а че какво пречи на родителите да се разхождат из магазините с децата си. ако си излязал да забавляваш детето си, ще стоиш и ще го гледаш отблизо. Като им пречат децата, да си стоят в къщи или да си наемат някого да ги гледа. детето било палаво. ами тогава, като го оставяш да играе, да е пред очите ти. до киното не е проблем да отидеш с детето си. айде, холан, само някои деца са палави. факт е, че белята е станала голяма и дано се оправи детето.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook