Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на checho

«23456789»

Варненска майка: Вашите деца, г-н Портних, играят ли между сметища, кърлежи и опасни съоръжения?
2013-09-05 08:31:46
Коментар: Уважаема госпожо, Искам да Ви кажа, че до голяма степен подкрепям емоционалното Ви писмо. След унищожителното управление на предишния ни кмет не би било възможно нещата да изглеждат по-зле. Не издържах емоционално да гледам едни и същи фирми през две седмици да боядисват едни и същи кръстовища с некачествена боя. Не издържах да гледам как на кръстовището на Чаталджа и Ген.Колев една фирма асфалтира канализационната тръба от страната на ОББ, за да може някой да отиде да я отпуши след нея за пари. Не издържах да гледам всяка зима как градът е блокиран от пет сантиметра сняг, как снегорините само обикалят с вдигнати гребла да оправдават километри, а цялата мръсотия и сняг отива в домовете ни. Пред блока Ви е абсолютно непроходимо и при най-малкия дъжд: единият тротоар е с паркирани коли, а другият е кален, в най-проливните дъждове точно там съм стоял по средата на пътя защото не мога да преценя в коя посока ще се изцапам по-малко. Кръстовището на Червения площад е абсолютно непроходимо за пешеходци след дъжд. Улиците са разбити заради кабелните интернет-доставчици и телевизии които само във Варна не се разбраха да ползват общи изкопи. Във вилните зони хората стоят блокирани всяка зима със седмици защото никой не се сеща да пусне снегорин до горе. А като заговорих за дъжд ще кажа, че ако случайно човек е на улицата докато завали, трябва да ходи по улиците но не и по тротоарите защото няма една единствена здрава плочка. През декември 2012 като валя големия сняг във Варна, една седмица стоя и се опитваше да се разтопи сам, а на сутринта в 8:00ч. по новините съобщиха следното: "Сняг валя над София тази нощ. Столичният кмет Фандъкова реши да направи внезапна проверка на снегопочистването и глоби 4 фирми." Портних има пред себе си голямо количество проблеми които са с 13-годишно наследство. Колкото до Вашия квартал, искам да Ви задам конкретния въпрос дали не Ви притеснява повече механата на 50м. от Вас където тревоманите и наркоманите са по-голяма заплаха за детето?
Руснак изпързаля банка с 0% лихва върху неограничени тегления от кредитна карта
2013-08-10 13:04:53
Коментар: Zipper, тези семейства сами са си подписали заробващите договори. Никой различен от тези семейства не е виновен че е подписал непосилен договор за кредит.
Руснак изпързаля банка с 0% лихва върху неограничени тегления от кредитна карта
2013-08-10 11:08:11
Коментар: Само че има една малка подробност. За да искаш честно отношение трябва и да даваш такова. Аз 12г. сътруднича с една единствена банка и проблеми с нея нямам. Както и малки шрифтове в договорите. Бизнес отношенията успяват когато взаимно страните си помагат, а не когато единия гледа как да прецака другия. Категорично осъждам поведението на руснака защото портфейла на банката, която и където и да е тя, е общ портфейл на всички клиенти и акционери в нея.
Общинската избирателна комисия остана временно без интернет
2013-06-30 18:25:06
Коментар: В Спортна зала има три доставчика и е технически и физически невъзможно да прекъснат и трите. Така че Морето.нет трябва да се образова. Трите доставчика са: БТК, Интербилд, SPNET (MTEL).
Един пожар с материални щети във Варна през изминалото денонощие
2013-06-27 19:15:09
Коментар: Циганска работа!

«23456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.1 + 2.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook