Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на checho

«123456789»

Радарите за превишена скорост утре - 16 януари, във Варна и областта
2016-01-15 18:34:20
Коментар: Ако завали обещания сняг, едва ли ще е вярно. Превишена скорост в преспите?
Жълт код утре във Варна за валежи от сняг, дъжд и образуване на поледици
2016-01-02 20:51:48
Коментар: А като си работила в училище, научила ли си се на препинателни знаци, начало и край на изречение? Сега кажи че си и учителка с този неграмотен правопис.
200 хил.лв. глоба при убийство на пътя
2014-11-23 15:32:58
Коментар: Категорично гласувах "ПРОТИВ"! Не защото толерирам "джигитите" тръгнали да карат със 100km/h по пешеходни зони, какъвто е случаят на тази госпожа! Но има и друга истина по този въпрос, често самите пешеходци с безотговорното си поведение сами си причиняват разни нещастия за които шофьорите не са виновни. Внезапно изскачане на платното за движение, неспазване на пешеходни пътеки, пресичане на червено, поставяне на детските колички на платното докато майката стои и чака на тротоара. Вчера дори четох за някакъв дето в тъмно и дъждовно време сам легнал на пътя и някой го убил. Има различни обстоятелства. Всички сме наясно с нетолерантността на варненските шофьори и неспазването на пътеки и предимства на пешеходци, но аз нямам намерение да плащам СОБСТВЕНИЯ ИЗБОР НА НЯКОГО ако ми изскочи на капака изневиделица, в тъмно и дъждовно, с черни дрехи.
Иновация в точенето на банкомати: Вече не е нужна карта
2014-10-08 15:58:01
Коментар: Статии като тази стават само за сценарий на филм - научна фантастика защото са невъзможни за изпълнение. Дискетата се пъха във флопи-дисково устройство. Първо, от 10 години компютрите нямат такива, защото дискетите са отживелици, и второ, компютрите на банкоматите са скрити вътре. Или сте спестили факта че е необходимо целия банкомат да се разглоби за да се стигне до компютъра или нямате елементарна IT култура че се впечатлявате от такива неща. Освен това повечето банкомати не работят на MS Windows. Вируси извън Windows НЯМА. Досега няма случай на истински вирус поразил Линукс машина. Пък и кода който се въвежда ... банкоматите имат секретни кодове които обаче ги знаят само от банките. Чрез такива статии само отблъсквате хората от употреба на безкешови разплащания и всявате паника относно несъществуваща възможност да им бъдат откраднати парите. Да не говорим и за разните статии за клониране на карти и скимиране на ленти. 90% от картите в страната ни са с ЧИП и дори и някой да има пин код и лента, не може да изтегли нито една банкнота, нито да плати. А чип не може да се клонира. Така че вместо да толерирате сивата икономика и кешовите плащания, не всявайте паника и недоверие у хората които са се престрашили за първи път в живота си да вкарат десетте си лева в сметка. Надявам се че ще си вземете поука, МОРЕТО!!!!
Поредното нагло паркиране във Варна, блокирало входа на детска градина
2014-08-12 10:42:41
Коментар: 1. Какви са тези глупости официални мейли на институции да са в домейн @abv.bg? Имаме си @varna.bg. 2. Защо общинска полиция не се самосезира за константните нарушения при престоя и паркирането които са нон-стоп явление от години на следните места: ул. Цар Асен между бул. Цар Освободител и бул. Чаталджа, бул. Сливница между бул. Георги Бенковски и ул. Дрин, ул. Мир ...?

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.8 + 2.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook