Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на peacе

«2345678910»

Гларусите във Варна притесняват минувачите
2015-06-19 00:29:58
Коментар: Гларусите са много интелигентни птици. Ако ясно и категорично им заявиш, че нещо е твое - не го докосват - имахме такъв случай. И да, свидетел съм как човек подгони гларус, искайки си обратно нещото. Гларусът за завъртя, летейки в кръг два пъти, кацна, остави придобивката си и отлетя. Мисля, че познанията ни са малко.
Жалбите срещу ПУП на „Чайка“ спират проект за парк в квартала
2015-06-16 13:51:55
Коментар: Да застроиш зелените площи за да изградиш парк?! :) Мерлин явно има широко сърце и като започне строителството на паркингите евентуално ще приюти у тях си част от жителите на Чайка... "Сега е задължително всеки един от протестиращите да приюти при себе си семейство, което е загубило дома си при наводнението. Как не ги е срам? А ако се беше случило на тях, щяха да протестират, за да им построят социален блок. НЯМАМ ДУМИ!" Мерлин, умните хора действуват превантивно, а не постфактум.
Жалбите срещу ПУП на „Чайка“ спират проект за парк в квартала
2015-06-16 00:28:13
Коментар: Digital Rebel, По-добре от гето за младите. :) По-добре така, отколкото свлачище. Те не могат да изчислят плочките в центъра, така, че да издържат поне година от поставянето, асфалта го поставят по два пъти, заради грешки... тръгнали да ми строят в свлачищна зона масивно строителство?!
Около 300 души протестираха срещу застрояването на „Чайка“ (снимки)
2015-06-14 21:51:15
Коментар: И тъй като сме се затичали към Западна Европа, бягайки в кръг на Балканите да видим как е в техния град - пример градче по големина и население като Варна, но в Германия. Всеки квартал си има парк с нещо отличително в него, училища, детски градини, няколко магазина от веригите, както и много частни малки магазинчета, закусвални и т.н. Детето си записваш в някое от училищата ПО местоживеене. Най-често пазаруваш от местните магазинчета или супермаркети от веригите. В града е разрешено да се движат само нови коли с малка емисия, като градът е зониран. Спазването на зонирането се следи и нарушителите - глобяват. Същото е с паркирането. И така нататък... Масово хората се движат на колелета, зиме и лете, пролет и есен. Тролейбуси и автобуси се движат с разписание, съответствуващо на броя пътуващи средно, за да не се получи да се претъпкват превозните средства или да се движат празни. Снабдени са с климатици. Чисто е. Всяка сутрин ги мият преди тръгване.
Около 300 души протестираха срещу застрояването на „Чайка“ (снимки)
2015-06-14 19:40:56
Коментар: Е, като се свлече Чайка барабар със жителите й ЩЕ СИ направим ОГРОМЕН ПАРКИНГ за целия град да спира там и да се разхожда в ЕДИНСТВЕНАТА градина в целия град. Щото то друго място зелено за разходка такова НЯМА.... Типично по български?!

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook