Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на peacе

«123456789»

Учениците ще четат западноевропейска литература, руската отпада
2015-08-18 18:36:25
Коментар: Мисля, че хубавата литература няма националност и е супер глупаво да се категоризира по месторождение на автора.
Учениците ще четат западноевропейска литература, руската отпада
2015-08-18 18:34:30
Коментар: "не че повече от 5 % четат книгите ,но все пак"... с часове ги анализират и изпити по тях държат... Иначе да...по принцип "Всеки може да чете каквото си иска ", по точно, каквото му е интересно... Трудно е да четеш нещо, което никак не ти е интересно. Още по-трудно е да го обмисляш, анализираш, да пишеш теми по него, заучавайки дълбокомъдрени анализи и прочие... изпити да държиш...
Учениците ще четат западноевропейска литература, руската отпада
2015-08-18 18:21:32
Коментар: Дядо Горио "борбата на хората за висок социален статус е основната тема в книгата. Градът Париж също слага своя отпечатък върху героите, особено младия Растиняк, който е израснал в провинциите на южна Франция. Балзак анализира, посредством Горио и другите, природата на семейството и брака, предоставяйки песимистична гледна точка за тези институции."
Ромите излизат на национален протест в София
2015-06-28 01:29:10
Коментар: Кеворк "„ДРОМ“ Видин бе получила – пак за една година! – 94 730 долара, за да осигури „безплатен достъп на циганчета до интегрирана учебна среда и за да проведе национална кампания с ключови национални участници“. Европейски център за проучвания – Будапеща, бе получил 99 940 дола­ра – за една година, за да се постигне „изграж­дането на политическа воля за интегрирането на циганчетата…“ И така – до 4 милиона 691 216 долара. Само от целите на посочените програми става ясно, че авторите им лъжат като дърти цигани. И българи винаги е има­ло в този лъжлив хор. Пак по онова време, един от тъй наречените олигарси – по български това оз­начава фантомни чепове, пръкнали се неизвестно как и откъде – патетично редеше във вестника си, че държавата не била направила достатъчно за интеграцията на циганите. Но как можеше изобщо да го направи, когато беше заета да удовлетворява крадливите мераци на разни мъници, които се превърнаха в „олигарси“ от нищото? Преходът беше Велика­та Епоха на Разграбване­то. Но мургавите соросоиди съзнателно не говореха за това на нашите цигани. И те постепенно насочиха гнева си срещу невинни­те обикновени българи – вместо да протестират срещу българските поли­тици, срещу действител­ните си палачи – всички ония, които се лигавят от 25 години в политиката. След разкритията за онези близо пет мили­она долара последва оглушително мълчание. Политиците пак удобно решиха, че става дума за обичайните разпри между циганските „лидери“. А аз едва сега си давам сметка, че въпросните разкрития всъщност бяха бунтът на натуралните цигански барони срещу соросоидите, които далеч по-интелигентно осребря­ват мрачната съдба на съплеменниците си."
Цигани-командоси влизат в Гърмен и махалите
2015-06-24 14:10:31
Коментар: Цигани, арменци, турци, българи, руснаци, гърци и прочие и прочие В МИР се живее!!! Войната носи само разруха!!! Не ни трябват битки, а градеж на жилища и нормална работа ..

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook