Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на bibef

«123456789»

Варна отново се готви за протест
2018-11-14 16:57:42
Коментар: Как не Ви е срам -платени тролове ли сте , че правите тези коментари. Вместо да ги подкрепите , вие ги плюете и бързате де се приберете за домашната ракийка. Не стига, че младите хора вършат и нашата работа ами сме и недоволни. Затова сме на това положение, защото не сме единни. Погледнете какво правят в Гърция и Румъния. Позор.
Определиха колко често да се извозва боклукът във Варна през 2019-та
2018-11-14 16:50:24
Коментар: Наредби много, но няма кой да работи. Също няма никакъв контрол. Циганките се крият по входовете на блоковете и пушат и пият бира. Общината се прави че не знае. Но пък за сметка на това им пълнят джобовете с помощи.. Трябва варненци да протестират за всяко нещо и да си търсят правата, защото досега само спахме..
Варненци организират протест срещу високите цени на горивата
2018-11-08 18:38:42
Коментар: На бензиностанциите на Марешки крадат като цигани. 10 л. въобще не бяха отчетени от колата. Позор. Не зареждайте. Пладнешки обир при тези цени..
Родители с инициатива срещу колите по тротоарите
2018-10-12 18:17:35
Коментар: Всички коли от синята зона сега се преместиха точно в каретата на генералите (над Червения площад). Там сега е ад, не че преди беше много спокойно, на улиците са много тесни, а общинарите продължават да разрешават безумно строителство, без разширение на улиците, без паркинги, гаражите които ги има са офиси и магазини и какво остава да им сложат крила на колите и да летят. Така ще бъде щом ги търпим още.
Едва една трета ходят на задължителните профилактични прегледи
2018-10-10 14:41:59
Коментар: Тези профилактични прегледи (задължителни) са крайно унизителни. Първо - не може по всяко време да отидеш, а само последния петък от месеца. Поне така е при нашто джипи. Второ - Чакаш до припадък пред кабинета и накрая като се добереш, вътре е пълна имитация на профилактика. Мерят ти тегло, кръвно, на някакъв допотопен апарат ти правят кардиограма (и тя винаги е идеална)ама те не ти казват каква е. Кръвна захар ти мерят с тест лентичка като занесеш урина в чашката , за мръсните тоалетни да не говорим. Когато поискаш направление за кръвни изследвания и холестерол и захар, както винаги нямат. Няма направление за гинеколог, мамолог, уролог, невролог и да не ги изброявам основните неща. Е, питам се защо ще ме глобяват след като се имитира дейност. А забравих и накрая забравих и никога не ти дават касов бон за платена такса... Къде е НАП ?

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.3 + 4.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook