Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на bibef

«123456789»

Глобиха с 2 бона обект за сладолед във Варна без документи и с лоша хигиена
2019-02-02 17:07:57
Коментар: Има ли някой който да не знае, че в града и особено в морската градина тези обекти за сладолед са на общинските съветници. Там е войната, кой колко и какво да заграби.
Неприлични жестове станали причина за побоя над младите варненци
2019-01-18 16:57:17
Коментар: За какви затвори бълнувате хора. Отдавна беше казано че в затворите няма места и това е обществена тайна, а за нови не се говори, така че това си остава само мечта. Трябва вече да се строят и всички изверги да бъдат прибрани, защото вече не се живее на тази територия..
Обмислят поставяне на шумоизолиращи съоръжения по бул. "Левски" във Варна
2019-01-12 17:59:23
Коментар: Кмета пак се похвали, че след ремонта на Бул. Левски щял да ремонтира малките улици в кварталите. Аз питам кога г-н кмете ще направите околовръстно , защото това което сега именувате така е просто обикновен път с дупки и кръпки. Кога така наречения бул. Цар освободител ще стане булевард и някой ще се сети ли да провери на колко метра са светофарите един от друг по варненските улици и защо няма синхронизиране помежду им, защо премахнахте така удобните броячи на светофарите, няма ли да свалите безбройните неработещи камери и т.н.
България е първа в ЕС по смъртоносно хранене
2019-01-12 17:41:12
Коментар: A защо нищо не казват за боклуците на Европа с които ни заливат от години, за хидрогинираните мазнини, палмово масло във всички млечни продукти, всички бисквити и пакетирани храни за децата ни. Ние сме единствената страна от източния блок на която затриха тотално земеделието. Освен зърно нищо друго не се произвежда в Б-я, дои лук, чесън, картофи и боб нямаме. Навремето ходеха българите да развиват селско стопанство в страни като Чехия и Унгария които и досега произвеждат зеленчуци. Като прибавим голямата ни" стабилност" навсякъде като: здравеопазване, образование и тн. целия този стрес и напрегнат живот дава цялата картинка.
Евростат: Само 2% от българите над 65 г. се ваксинират срещу грип
2018-12-14 15:44:57
Коментар: Стига сте си пълнили страниците с глупави статии. В последните години както и тази година липсват ваксините. Така , че хората не са виновни че не се ваксинират.

«123456789»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook