Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sladura

«123456789»

20 лева глоба за несвалена изтекла винетка
2016-02-17 22:08:15
Коментар: Г-н Крушарски като сте толкова компентентен я ми обяснете като на „Олигофрен” с какво точно пречи на видимоста на.шофьора и накое пречи огледало или като паркивна на тротоара да не го сгази ли. ХАХАХАХАХАХА вече ме уморихте с тъпотата си. А защо вместо да се чудите как да обирате бедния народ я вземете вместо да висите или в офиси или по кафетата. Вземете малко да о иколите Варна и да видите как се спира на пешеходна пътека и на забранени зони. И тогава вземете им слагайте фишчета за неправилно паркирване. Не се занимавай те с глупости а с по сериозни работи. Как се минава червено и т.н.
Неделчо Михайлов с ново амплоа, вече е писател
2016-02-17 21:52:43
Коментар: Приятелю направи много за нашия квартал. Остави писането за хоби връщай се на поста че не е същото без вас. Новия нищо не прави оставя си навсякъде ръцете.
Всяка втора фирма не може да намери нужните специалисти
2016-02-16 11:40:19
Коментар: Бат Генчо е прав и аз че го допълня с това искат с трици маймуни да ловят. Господа работодатели не искайте да стебв ролята прецакай работника а в ролята стимулирай работника. Ама работник който има желание за работа и развитие. И недейте като мишки пускате обяви за работа без заплащане или с не реално. Когато спрете да алчнееете и вие ще има много кадри кадърни и доволни. Но докато цакате хората с жалките 500дори и по малки заплати сори. А драгими репортери нас ам като цяло в статиите ви в повечето случаи са поръчкови защото когато пишете заплащане е нереално а поръчково Благодаря за вниманието.
Понеделник е учебен за варненските ученици
2016-01-17 20:21:27
Коментар: Нека мрънкането почне абе хора я се запрете малко стига сте гленчили като пеленачета. На времето баби те и дядовците ви как са ходили. А към родителите на времето вие как сте ходили я ми обяснтете аз не успях да го хвана ама данеби Бай Тодор Живков да вие пускал в ваканция. Стига сте седели само в мрежата ами искарайте си мрънкащите задници и излесте навънка да посвършите малко работа а не да мрънкате. А да запитам Г-да работодатели може ли да обявите за Варненска Област Тази седмица за не работна ама ако мо е да е заплатена че да не вземем си на в хнем някой крак ръка и да си счупим главата . Благодаря ви предварително за неразбирането. За това сме се докарали до тука щото сме долна мръсна сган и женчовци и П......си и Гъ.........ци щото сме отворени и многознаещи само в нета иначе по телевизията и на улицата сме Насрани но няма проблем продължавайте да мрънкате и все някой да вие виновен а вие да сте невиинни и честни.
Мъж пострада в катастрофа между бус и камион във Варна
2015-12-19 19:10:02
Коментар: Абе хора вие веднъж ще напишетели една нормална статия. Веднъж ще се преувечили с заглавието после пък с невярна информация поне да сте посетили новината. Как ще кажете на 5тонен камион микробус пълна малоумщина от страна на журналистите. Нямам думи в шок съм и недоумение.

«123456789»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook