Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на sladura

«123456789»

Бизнесът алармира, че липсват кадри за 170 професии
2016-05-14 18:21:14
Коментар: Господата от Бизнеса да не се жалват щото искат с трици маймуни да ловят. Защо при условие в кавички че според статистики един човек му трябва 500лв. На месец да преживее те му плащат 400лв и после реват нямало кадри кадри има колкото аи щеш ама господата Бизнесмени да се събудят малко и да почнат дават пари. Неможе да бъхтиш цял месец за 400-500лв на месец дори и в празнични дни и да няма зяплащане. Ало господа в една държава няма я споменавам уважаеми Бизнесмени за 15дена дават чиста заплата 2700лв. А вие тука хвърляте жълти стотинки и искате кадърен персонал да ама не.
От днес всички автобусни линии във Варна се поемат от "Градски транспорт"
2016-05-09 20:20:44
Коментар: Вече я църнахме и вързах ме преди с два превозвача градския беше не редовен а сега вече я втасахме. Ще има като прани гащи да висим на авробусните спирки и да тръгваме 2-3часа по рано за да стигнем на време на работа. Евала на г-н Портних най великата умна мисъл браво на вас.
Забраниха на директори на градини във Варна да искат пари от родителите
2016-02-25 20:38:45
Коментар: Тралала леко ще ви поправя не са дарения еми те направо си просят пари. Казват нение удобно ама градината или училището нямат бюджет Община държава не отпускат. И за това трябва дадете пари да освежим стая или да купим легла завивки килими и т.н.
Синдикат: Реалната заплата е скочила с 27% в последните 4 години
2016-02-25 20:32:44
Коментар: Абе г-н Димитров къде правите статистики. Я ми покажете къде са тези фирми елате тука да видите реалността. Къде е тоя ръст аз лично заплата в най-лошия случай повече от 700лв. А в повечето случаи варират м/у 450-500лв. Така че къде е тоя ръст бре не разбрах. Ама нищо вие си правете вашите платени статистика.
Навършват се три години, откакто Варна "Пламна"
2016-02-21 09:02:28
Коментар: До кака фире я бегай на село да пазеш патките и без това си дошла от село поредната мижатурка която е смела в нета и прави жалки коментари. Я се върни при мама и тати да гледаш овцете кравите кокошките и не си тормозете плитките мозъчета с толкова сложни теми за вас. На село не се изисква такива усилия и ще ви е по лесно и за Русиия се отнася. Защото ако ви запитамм с какво допринесохте с нещо за Варна и къде точно се включихте ще получа мълчание или жалки коментарчета. Въпрос към вас дваматабя да ми кажете когато стана наводнението в Аспарухово къде бяхте чакай да помисля малко. А да се тих се прет компа да пишете поредния си жалък и злобен коментар че така е по лесно. Но аз понеже съм добра душа и ще ви пожелаа д а сте живи и здрави.

«123456789»

VIP
Работа в Холандия в склад за дрехи
В GXO като служител склад, ще се грижите за асортимент от облекла, обувки и аксесоари. Ще събирате продуктите и проверявате качеството, както и етикетирате/запечатвате пакети и опаковате поръчките. Работните...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.6 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook