Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на galin

«67891011121314»

Драстично скача данъкът за стари автомобили
2018-10-09 16:45:53
Коментар: KVY Eдното нещо е техническия преглед. Другото е рязко увеличение на данъка на втория автомобил. Само че тогава те просто ще се регистрират на друг член на семейството. Варианта, който се сещам е да стане нещо подобно на синята зона. 1-ви автомобил на даден адрес - стандартен данък. 2-ри автомобил + 30% и нагоре вече в геометрична прогресия. Комбинацията от тези две неща би трябвало да даде ефект, но и за двете ще се иска законови промени, а и ще има страшен отпор. И естествено трябва да се предложи и алтернатива от страна на градския трянспорт. Вече две години чакаме тази прословута интегрирана система. УЖ след като се въведе можело да се води статистика на трафика по дадена линия и да се реорганизират графиците, ама кога ли…. И 45 лева за карта е много. ако приемем че в месеца се работи грубо 20 дни то при 40 пътувания излиза по евтино да не си купуваш карта. За тези пари две карти или някакъв вариант за семейна отстъпка. В смисъл всеки следващ член на семейството да ползва по-евтина карта.
Драстично скача данъкът за стари автомобили
2018-10-09 16:10:45
Коментар: KVY в моето смейство има един автомобил. Мога да си позволя повече, но не е това въпроса. Сутринта карам жената на работа, едното дете на детска градина, а другото си хваща автобуса за училище. Понякога жена ми взема колата. Оправяме се прекрасно и с един автомобил. Имам си мое лично паркомасто. Поддържам си колата в отлично състояние. Взел съм си такава, която мога да поддържам. От другата страна са хората с повече от една кола, нямат мяста за паркиране, данъците,таксите и подръжката им идва понагорно (не визирам теб). Кой според теб има проблем и трябва да направи нещо за да го реши. И точно за паркирането за виновни хората. Ето сам казваш, че повечето семейства имат по две коли. Ако е една няма ли да има повече места за паркиране? За картите за автобуса казах, че съм съгласен. Но може да искаш автобус на 5 минути и то точно от тази линия, която ти трябва. И не говорим за нови коли, а поне малко от малко да се намалят старите и въобще броя на автомобили като цяло.
Драстично скача данъкът за стари автомобили
2018-10-09 15:50:37
Коментар: Отново се измъкваш и криеш за истерични лозунги. Коментирай цифрите 7 милиона срещу 4 милиона. Какъв процент данък плати ти, върху твоите доходи, докато беше в чужбина. Няма нужда да го разцепваш. Общо и приблизително. И какъв плати тук в България? Хубаво е да ревеш за някои неща ама дай нещо и от себе си. И ще го кажа още веднъж. Човек с ниски доходи може да мине и без две коли. Даже в доста случаи може и без една. Все едно навремето всички имахме коли. Колкото до моите “привилегии”. Аз си ги плащам и плащам и на още няколко човека сигурно.
Драстично скача данъкът за стари автомобили
2018-10-09 15:32:31
Коментар: Ники , това за рикшата го бях забравил :) :) Да се чудиш кой им дава трибуна на такива. Така е съгласен съм, че хората се бачкат и няма как да си позволиш нова кола. Но кажи ми честно ти колко семейства познаваш с повече от една кола и какво им е финансовото състояние?
Драстично скача данъкът за стари автомобили
2018-10-09 15:24:39
Коментар: KVY навън също имат два втомобила, но има къде да ги паркират и могат да ги поддържат и да им плащат таксите. За цената на картата съм съгласен. За честотата не съм. 15-20 минути не е кой знае колко много. Има и плиложение с което достатъчно точно можеш да следиш кога ще пристигне автобуса. Желеозопътния транспорт е под всякаква критика. Там той уж трябва да изпълнява социялна роля и виждаме до къде води това. Междуградски автобуси има за почти на всякъде и конфорта не е лош. Въпреки че на мен ми се е налагало да пътувам само до София, Бургас, Пловдив и Русе. Преполагам, че за по-малките градове нещата не са такива. Алтернативи на автомобилите има и никой не може да ме убеди, че едно семейство не може без 2 или повече автомобила.

«67891011121314»

VIP
Английски - Подготовка за IELTS, TOEFL iBT и Cambridge
Индивидуална подготовка за международно признатите сертификати IELTS, TOEFL iBT и Cambridge - B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency. Използвам съвременни материали, които обхващат всички компоненти на...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook