Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на galin

«5678910111213»

Рекордно висока инфлация и скок на горивата
2018-10-18 03:48:49
Коментар: KVY моят коментар беше по-скоро за обвързването на правото на глас с данъците. Защото ако това бъде прието следащаат стъпка е тези, които плащат повече данъци, да искат и по-голяма тежест при гласуване. А това е много опасно. Има си други начини за ограничаване на циганския вот, но на партиите не им е изгодно и не искат да предприемат тези стъпки. А относно по-високите доходи, то на хартия е така, но няма бърз и лесен начин да се постигне това. Печатането на пари не е вариант. Пробвано е :)
Рекордно висока инфлация и скок на горивата
2018-10-18 03:09:00
Коментар: KVY съгласен съм с теб, че който не плаща данъци не трябва да има право на глас.В някои федерални държави е точно така и по-богатите области имат повече гласове. Само че какво правим при ситуация, в която се въведе необлагаем минимум (съкровенната мечта на другарката Нина). По лесно е да се въведе образователен ценз. Основно или средно образование.
Обраха банковия клон в КАТ-Варна (обновена)
2018-10-12 12:54:19
Коментар: Пълен смях :)
Нено Димов: Не можем да забраним вноса на стари коли
2018-10-11 23:09:52
Коментар: Нина, 30 дни по 5 шофьора(най0малкото число което си посочила) това прави по около 150 човека на месец. И от колко месеца има такъв отлив? Ако си вярваш на глупостите значи си пълно куку.
Драстично скача данъкът за стари автомобили
2018-10-09 17:23:55
Коментар: Нина аз като ти казвам че си демагог ти не вярваш. Виж как значи термина, че явно не си запозната. Сега разбирам защо не искаш да комнетираш цифрите 7 милиона и 4 милиона. Значи във вашето семейство имате(ползвате) три коли. :) Тоест по кола на човек. Едната ви е безплатна от към подръжка и данъци. Аз 4 години и отделно магистатура изкарах с автобуса, както и повечето ми колеги, ама синът ти не може. Били разкопали Варна. Така е, ама тя не само за автобусите е разкопана. И после ми ревеш че нямало места за паркиране. Е как ще има като твоето семейство реално погледнато няма собствено място, но заема три. Аз имам едно място и в семейството имаме 1 (ЕДНА) кола. Винетките и данъците били скъпи. Ами ако сборуваме винетки данъци, технически прегледи, смяна на консумативи и други ремонти, то най вероятно вашето семейство дава повече пари за автомобилите си отколкото моето. Служебната и личната бих ги оправдал ама ей тая 20 годишна трошка. 100% съм сигурен,че няма работещ катализатор, а ако е дизел няма ДПФ. Дано поне е на газ. Попитах те като процент колко си плащал приблизително, а ти пак ми излизаш с някави глупости. Седни и напиши като човек 30%-40%-60%. Не е толкова трудно. Ето ще ти дам пример. Брат ми живее в Дания. Там му вземат между 53% и 56%. Това са всички данъци(за приход, за жилище, за автомобил, здравно и социално осигуряване). Човек като теб, който толкова много се вълнува от данъчната политика, би трябвало да знае какви данъци е платил

«5678910111213»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook