Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на justanotherdreamer

«123456»

Звездата от "Бързи и яростни" Пол Уокър загина в катастрофа
2013-12-02 23:15:22
Коментар: Ще помоля "инж. Ганьо Балкански" да не ме цитира, след като няма претенцията да го прави коректно и вместо това изважда от контекста казаното от мен. Аз тази чуждица "ХЕЙТЪРИ" не я виждам в коментара си, а ти къде я съзря, че успя и да цитираш? И не знам как наричаш хора, които се гаврят с човешката смърт, човека се обърна 100 пъти в гроба, спрете вече! То е ясно, че всичко тепърва започва, но на мен това ми бие повече на животинско, отколкото човешко отношение и позиция. А относно факта, че сравнявате национално-известни актьори със световно-известни, само говори за това колко обществото старателно е загладило всяка ваша мозъчна гънка. Опа, обществото - това сме ние, бе! Тодор Колев е легендарен, Георги Калоянчев - също. Ако българи не могат да оценят техния талант и безспорно приносите за държавата, то това не са истински българи. Но е нелепо да се спори за чия смърт са страдали повече хора... Едните са наши съграждани, за чиято загуба само истински българин би усетил болката, а това момче, е светновноизвестен актьор за чиято загуба ще страда цял свят (образно казано) и дълго ще се говори. Не ги наричайте "дъртите" и т.н., това е много срамно за вас. Унизително е. И е нечовечно.
Звездата от "Бързи и яростни" Пол Уокър загина в катастрофа
2013-12-01 16:14:45
Коментар: Почивай в мир. Този талантлив и толкова млад актьор ще липсва на всичките си фенове, безспорно, но помислете за семейството му, което е изгубило най-ценния мъж в живота си. Тъжно е как добри хора си отиват толкова рано, а истинското зло живее дълго и здраво. Тъжно е и как абсолютни изроди коментират статията без да се замислят за това, че става въпрос за човешка загуба и болка на неговите близки. Всеки губи ценни за него хора, не бъдете толкова зли към чуждата болка, която един ден ще е и ваша.
Двойно убийство във Варна, полиция и прокуратура мълчат за подробности
2013-11-27 00:05:43
Коментар: "Пираня" ако беше малко по-наясно с нещата, нямаше да пишеш неадекватни коментари. В работата на полицията, която работи по случая доста преди да бъде разпространен в медийното пространство, същите медии никога не са били "приятели" и колкото по-малко се знае преди приключването на разследването, толкова по-ползотворно може да бъде то. Това е един не сложен извод, до който всеки може да достигне, ако има малко сиво вещество, което да напрегне. Относно теориите, че полицията "замазва" нещо, това е поредното некоректно изказване, направено от хора, които само ГОВОРЯТ без да знаят. Момчетата от полицията не спят, когато има такива случаи, за да ги разрешат, но за вас винаги полицията е виновна за всичко, те все не си вършат работата, а народът все е най-информиран и прав за всички тъпизми, които изговаря.
Учители и ученици от варненска гимназия събират средства за съученичка
2013-10-07 16:46:23
Коментар: Именно danjan, напълно се съгласявам с коментара ти. Винаги е било така и ще продължава така. И преди се е помагало на наши съученици, които са имали нужда от това, и ще продължаваме да помагаме, винаги когато и с каквото можем. А няма нищо срамно в това деца да получават помощ от своите съученици и биха се чувствали много по-некомфортно, ако се делят и игнорират, а не когато са част от една общност, от едно семейство, което се опитва да е част от разрешаването на нечий проблем и която показва заинтересованост и загриженост.
Учители и ученици от варненска гимназия събират средства за съученичка
2013-10-06 19:14:55
Коментар: Спрете за малко със себичното си отношение и ТИ "berry" си напрегни сивото вещество и се замисли, че тук не става въпрос за реклама на училището, а да се разпространи самият проблем на момичето, за да има гласност и да могат повече хора да помогнат. Не става въпрос за гимназията, а за това младо момиче, което има нужда от помощ, а има и хора, които биха и помогнали, ако знаят за проблема.... Идиоти такива!

«123456»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook