Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на justanotherdreamer

«123456»

Мистерията около изчезването на малайзийския самолет се задълбочава
2014-04-23 23:06:28
Коментар: съболезнования към всички близки на пътниците и екипажа... за едни този случай ще остане поредната "мистерия" докато за мнозина е едно изключително трагично нещастие...
Момиче оцеля след скок от Аспарухов мост
2014-04-23 23:03:51
Коментар: Айде пак неадекватни коментари... то каквото и да стане - "държавата", каквото и да направи някой "цялата страна"... едното няма общо с другото, не се знае момичето психично разтройство ли има, лични драми ли какво... стига с това парадиране, ДЪРЖАВАТА, ТОВА СМЕ НИЕ! ние си избираме кой да ни управлява и ние сме се докарали до това дередже. хайде със здраве.
Вероятно ще удължат дървената ваканция, ако не обявят грипна във Варна
2014-01-27 13:26:19
Коментар: Хайде нека да коментират хора, които чакат по спирките колко са редовни автобусите. Защото на 20 минути минава един, който може да ти върши работа, може и да не става... и чакаш следващия, в който, ако имаш късмет, ще успееш да се натъпчеш (говоря за най-пиковите часове, когато наистина е почти невъзможно). Да, главните пътища са разчистени, но децата не се разхождат по главните пътища, а по тротоарите, които са затрупани със сняг и трябва да газят през него, за да стигнат премръзнали на училище, където ще спрат парното след няколко часа и на следващия ден детето ви ще се тръшне болно. Коментирайте сега колко е чисто и просто!! Многознайковци ;)
Болните от грип във Варна се увеличават
2014-01-19 10:42:55
Коментар: Деца, не се надявайте на грипна "ваканция"! Трябва да се изпонатръшкате всички по леглата у вас и тогава докато се сетят да обявят грипната, вие ще сте се излекували, или няма да сте напълно здрави, но ще сте тръгнали на училище, за да не трупате отсъствия и да не изпускате материала ;)
43 от новите автобуси на „Градски транспорт“ са спрени от движение
2014-01-17 00:34:34
Коментар: По принцип новите автобуси, които пуснаха и то за линия 148 са крайно неудобни за пътуващите, тъй като има значително по-малко места както за стоящи, така и за правостоящи... някакъв ад е. Но това е друга тема. Просто смятам, че е по-редно да се заменят линиите 14 и 22 вместо 148, които си бяха в много добро състояние и преди.

«123456»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.4 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook