Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на 312

«34567891011»

Румъния смъкна ДДС на храните от 24% на 9%
2015-04-08 10:20:57
Коментар: Румъния има 4 пъти БВП на България, ние никога няма да я настигнем.
Френски ученици разпознаха в палач на „Ислямска държава” свой съученик
2015-03-14 22:23:54
Коментар: Няма ли модератори във форума...?
Кметът на Варна: Който пръв входира договор, той получава пари за саниране
2015-03-09 19:56:44
Коментар: Добре че не сме те чули тогава ;)
Ангел Найденов: След сряда Борисов ще е новият вътрешен министър
2015-03-09 18:15:16
Коментар: @Виторио проблема с пенсиите е че ако увеличат пенсиите тея пари или трябва да дойдат от бизнеса, в който случай някои бизнеси могат да се ориентират към съседни страни или някоя друга програма като образование или нещо подобно. Пенсиите са едното перо което е почти каца без дъно и при положение че нямаме ръст на икономиката а броя на пенсионерите расте да увеличават пенсиите е финансово самоубийство. Да може да си говорим че 'крадат' но ако си мислиш че ще спрат виждаме колко години 'спират' т.е. няма нищо да се промени за краденето. Така че всяко увеличаване на пенсиите или ще означава увеличаване на възраста за пенсиониране - нещо което даже партията на тоя балама на снимката няма против или увеличаване на дълга или ще вземат от някоя друга програма като образование. А темата с тока какво да я говорим при положение че се вижда че няма как да стане- вече 5 години сме в същата ситуация - намалиха ги и половин година по късно ги увеличиха даже повече отколкото бяха преди това. Това в управлението на Бойко ли стана? А иначе БСП какво да ги коментираме - единственото полезно което идва от тая партия е смеха като им гледам мисленето на 10 годишни.
Путин направил за посмешище западните финансисти
2015-03-08 12:15:25
Коментар: Ако погледнете стила на писане на 'изданието' едва ли е вярно. Никоя сериозна финансова медия не пише „Когато финансовите акули разбраха, че са ги излъгали, беше вече много късно" - пише изданието. И сега всички доходи от нефта и газа ще останат в Русия, а рублата ще започне да расте и за това няма да е необходимо да се пилеят златновалутните резерви." Звучи като книжка за петокласници. А хората които работят в тези среди са едни от най-умните хора които боравят с милиарди долари и имат 20-30 годишни стажове.. Иначе ако погледнете цените на петрола откъдето идва богатството на Русия цената на барел все още е 50/60 долара(отнема два клика в Google) така че няма мисъл в това изведнъж газовите и петролните компании в Русия да направят млрди..

«34567891011»

VIP
Купува ОБРАБОТВАЕМА земеделска земя в Област ВАРНА !!!
’’ ГРАНДЕ ХАУС ’’ ЕООД купува ОБРАБОТВАЕМА земеделска земя във всички Общини на Област ВАРНА: Община ВЪЛЧИ ДОЛ: Вълчи дол, Бояна, Брестак, Войводино, Генерал Киселово, Генерал Колево, Добротич, Есеница,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook